Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Potreboval svet počuť až TAKÉTO detaily z jej intímneho života?! Krásna Heidi prezradila všetko!
Zdielať na

Potreboval svet počuť až TAKÉTO detaily z jej intímneho života?! Krásna Heidi prezradila všetko!

Archívna reportáž

Heidi sa rada a často odhaľuje, no skutočne aj má čo ukázať

O supermodelke Heidi Klum (50) je počuť stále, iba nedávno na seba upozornila prespievaným hitom Sunglasses at Night a vzápätí šokovala svojou otvorenosťou ohľadom jej sexuálneho života. V podcaste Call Her Daddy s moderátorkou Alex Cooper sa rozhovorila o svojich vzťahoch a láske a zašla pritom až do chúlostivých detailov. Zrejme s tým nemá žiadny problém.

​Na svoj vek a štyri deti rozhodne Heidi Klum nevyzerá, a ani sa tak nespráva. Objavuje sa ešte stále na titulkách módnych magazínov, ale stíha pritom byť aj porotkyňou speváckej súťaže, návrhárkou, moderátorkou, či speváčkou. Má o šestnásť rokov mladšieho manžela Toma Kaulitza a ako prezradila moderátorke Alex Cooper v podcaste Call Her Daddy, jeho výrazne mladší vek vraj dokonalo zúročia aj v posteli.

Klum charakterizovala svoj sexuálny život tromi slovami: "Nekonečný, horúci a divoký." Vtipne narážala na svoje minulé vzťahy, keď ich prirovnávala k ochutnávaniu rôznych "klobás", až skončila u svojho manžela, ktorého prirovnala k "nemeckej klobáse". Netajila sa ani s tým, že pri sexe používajú najrôznejšie erotické pomôcky.
Spomenula, že ich už v detstve objavila v maminej zásuvke a chcela sa s tým pochváliť kamarátom. "Otvorili sme zásuvku a všetci sme nakrúcali videá," opísala situáciu s tým, že jej potom mama riadne vynadala, keď to zistila.

Heidi a Tom sú ako pubertiaci:

Dotkla sa aj témy výdrže mužov. Žena to má podľa jej názoru jednoduchšie ako oni. "Pretože sú to obvykle muži, kto nevydrží dlho. Tiež je potrebné napumpovať veľa krvi do určitého miesta, takže mám pocit, že niektorí to nezvládnu. Kľúčové je, aby nemali tu prvú… reakciu, aby im to mohlo stáť dlhšie. Ale veľa mužov to nevie. Môj manžel áno," má v tejto chúlostivej záležitosti jasno. Tvrdí, že nikdy nemala vyhranený typ muža vizuálne ani osobnostne. Ale vraj najlepšie je byť napokon s niekým, s kým sa človek cíti skvelo a zrejme to tak s manželom Tomom má. Či ale bolo nutní vynášať také detaily zo spálne, dokonca aj z maminho súkromia, je druhá vec, no pri Heidi tabu zjavne neexistuje.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Heidi Klum (@heidiklum)

Najčítanejšie