Oblačno
23°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Potvrdené! Soukup má novú lásku, tentokrát ide na vzťah úplne inak!
Zdielať na

Potvrdené! Soukup má novú lásku, tentokrát ide na vzťah úplne inak!

Archívna reportáž

Aj keď sa po rozchode s Agátou Hanychovou (38) spočiatku Jaromír Soukup (54) novému vzťahu bránil, zrejme aj po tom, ako sa Agáta vrhla do obnoveného vzťahu s Mirkom Dopitom (42), zmenil názor. Pred pár mesiacmi ho spájali s istou ženou, čo on ale popieral a tvrdil, že je to len dobrá známa. Agáta v januári naznačila, že vie, kto je nová žena po jeho boku, ale jej meno neprezradila. Teraz už novú priateľku priznáva aj Soukup.

​Už pred časom Jaromír Soukup pripúšťal, že sa nebude brániť novému vzťahu. "Žijeme v reálnom svete, stýkame sa s ľuďmi pracovne, súkromne. Ja žijem svoj život ďalej. A samozrejme, že ženy v ňom hrajú svoju rolu. Vždy hrali. Ja ženy obdivujem a neviem si v dlhodobom horizonte bez žien život predstaviť, rovnako ako absolútna väčšina mužov," vysvetľoval mediálny podnikateľ v rozhovore pre magazín Sedmička, ktorý spadá pod jeho mediálnu spoločnosť. Ako ale zároveň upozornil, ženu si nebude vyhľadávať na zoznamkách či sociálnych sieťach.

"Dokážete si ma predstaviť, že som na Tinderi? Samého by ma zajímalo, čo by sa dialo. Pravda je, že som na sociálnych sieťach populárny a nejaké ženy sa ozývali, ale na toto ja nie som, teda pokiaľ nejakú partnerku mať budem, nepochybne to bude vzťah z okruhu mojich kontaktov, ktoré mám, alebo z ľudí, ktorých poznám," zveril sa a zrejme narážal aj na prsnatú Lulu Blonde, ktorá ho uháňala ako sa dalo. Zjavne netrvalo dlho a Soukup svoje predstavy aj zrealizoval. Agáta naznačovala už v januári, že vie, s kým sa dal dokopy. "A ja viem kto, vaše tipy?" nabádala hádať svoje sledovateľky na tipovačku. Ako dopadla nie je známe, čo je trochu škoda, lebo možno by mohol byť nejaký z tipov aj správny.

Soukupov vzťah s Agátou bol nielen verejný, ale priam PR nástroj aj vo vysielaní jeho televízie:

Soukup aktuálne poriadne prekvapil, keď to priznal prvýkrát úplne otvorene. "Samozrejme, že nie som sám," povedal, no odmieta prezradiť meno dotyčnej ženy. "Akýkoľvek môj sprievod by okamžite bol pod paľbou bulvárnych médií a mne sa nechcelo ju vystavovať svinstvám," vyjadril dôvod, prečo sa s ňou neukazuje na verejnosti. Zrejme má dostatočné poučenie s Agátou Hanychovou, ale aj z predchádzajúcich vzťahov s Kateřinou Brožovou či speváčkou Terezou Mátlovou, keď bol neustále pod drobnohľadom, a tak na to teraz ide úplne inak a svoju lásku dokonalo tají. Vlani v októbri mu ale veštica predpovedala, že sa ožení a bude mať ešte jedno dieťa, ale známosť bude dlho tajiť. Zdá sa, že zatiaľ to sedí.

Najčítanejšie