Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Soukup si na Hanychovú najal špičkovú právničku! Agáta neodchádzala zo súdu s úsmevom...
Zdielať na

Soukup si na Hanychovú najal špičkovú právničku! Agáta neodchádzala zo súdu s úsmevom...

Archívna reportáž

Pre Agátu Hanychovú (38) bol utorok hneď zrána náročný. Čakal ju už dopoludnia súd s Jaromírom Soukupom (54) o ich takmer ročnú dcérku Rozárku. Keď sa v hodinovom predstihu dostavila do budovy súdu, sprevádzal ju manžel Mirek Dopita (42) a spolu zamierili do bufetu, kde sa k nim pripojila aj advokátka. Naopak, Soukup prišiel na súd až so štvrťhodinovým meškaním a bol zachmúrený. Zo súdu však na rozdiel od Agáty vychádzal s úsmevom.

​Prípad bývalých partnerov Agáty Hanychovej a Jaromíra Soukupa je príkladom, ako sa dokáže vášnivá láska šmahom ruky premeniť v nenávisť. Takto pred rokom sa obaja tešili na skorý príchod plodu ich lásky, dcérky Rozárky, 1. mája sa už aj s ňou v kočíku bozkávali pod čerešňou, leto trávili spolu v Marbelle, no od jesene začali o dcérku neľútostne bojovať. Mala s tým vraj začať Agáta, lebo po ich búrlivom rozchode chcela Rozárku do výhradného opatrovníctva, čo Soukupa nahnevalo.

V reakcii na Hanychovej zámer požiadal Soukup o rovnomerné spoločné opatrovníctvo, čo mu súd najskôr dočasným rozhodnutím aj schválil, neskôr na Agátin podnet upravil na šestnásť určených hodín počas pracovných dní a každý druhý víkend. On však chce, aby súd uznal pôvodné rozhodnutie. Navyše si neželá, aby Hanychová zdieľala fotky aj čokoľvek iné v spojení s Rozárkou na sociálnych sieťach a internete, na čo sa všeobecne používa nový termín sharenting. Je to kombinácia slov "share" (zdieľať) a "parenting" (rodičovstvo). O tom všetkom sa malo jednať tento utorok na súde, píše Extra.cz.

V priebehu pár mesiacov sa zo zaľúbených rodičov stali sokovia, ktorí si nevedia prísť na meno:

​Jaromír Soukup na súd meškal kvôli defektu, ako oznámila jeho advokátka Lenka Radoňová, ktorá je známa tým, že vyhráva súdy a pomohla aj celebritám ako napríklad Tomášovi Plekancovi, Ondřejovi Vetchému, Františkovi Janečkovi, Mahulene Bočanovej a ďalším. Súdne pojednávanie bez účasti verejnosti trvalo zhruba dve hodiny a ako prvá vyšla von Hanychová a na jej tvári rozhodne nebolo badať spokojnosť. Soukup vyšiel spoločne s advokátkou a pred fotografmi vyčaril úsmev, hoci nechcel nič komentovať. Zdá sa, že bol spokojný, zatiaľ čo si Agáta pred budovou súdu nervózne zapálila cigaretu. No aký je verdikt a či už je tento proces ukončený, zatiaľ nie je známe.

Agáta už nemôže ukazovať ani Miu, Prachař sa zjavne inšpiroval Soukupom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Najčítanejšie