Jasno
22°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Nečakaná sebareflexia? Slováček pripustil, že Patrasová pije kvôli nemu, TAKTO to vraj začalo!
Zdielať na

Nečakaná sebareflexia? Slováček pripustil, že Patrasová pije kvôli nemu, TAKTO to vraj začalo!

Archívna reportáž

Felix Dádu 7 rokov ponižoval verejne známym mileneckým vzťahom

Vo zverejňovaní svojho súkromia sa saxofonista Felix Slováček (80) stále nekrotí. Zaiste sa to jeho manželke Dagmar Patrasovej nepáči, keďže jeho obľúbenou témou je jej údajný alkoholizmus. Ten si ešte stále nechce priznať, hoci ju za posledné roky až dvakrát obvinili z požitia alkoholu po jej autonehodách. Je však otázne, či je vhodné, aby ju vlastný manžel takto verejne urážal.

​Ani priaznivcom kedysi veľmi obdivovanej českej herečky Dagmar Patrasovej (67) iste nie je príjemné, ako ju roky verejne znevažuje jej manžel Felix Slováček. Najskôr to bolo pre jeho sedemročný vzťah s o polovicu mladšou milenkou Luciou Gelemovou, hoci ani predtým nebol svätý, teraz zas nevhodne flirtuje s kráskami na spoločenských podujatiach. Aj keď iste vie, ako sa preto na neho Dáda hnevá a trápi ju to, akoby mu to bolo jedno. Šokujúco vyzneli pred časom jeho reči o tom, ako rozmýšľal, že ju dá kvôli jej alkoholizmu zbaviť svojprávnosti, teraz podobne nelichotivo znejú jeho slová, že jej stav sa zhoršuje, ako povedal pre Blesk.cz.

Ani v jeho aktuálnom rozhovore s eXtra.cz manželku Felix nešetril. "Človek, ktorý je chorý, väčšinou ide k lekárovi. A sú niektoré choroby, ako má Dáda, ktoré ich nenútia k doktorovi ísť, tak ona tam nejde a je to horšie a horšie," začal vysvetľovať, ako je na tom matka ich dvoch detí. Nedávno tvrdil, že Anička s ňou už skoro vôbec nekomunikuje, lebo jej vraj stále vypisuje nezmysly, čo Dagmar poprela. "Dáda má svoju hlavu, tvrdí, že nepije. Tak ja jej hovorím – a čo tu tá fľaška? A ona, že to nie je jej," pridal jeden príklad z komunikácie v ich súkromí.

Na prekvapenie si však už konečne dokázal priznať, prečo sa začali Dádine problémy s alkoholom. "Možno aj kvôli mne," zamyslel sa s prekvapivou sebareflexiou. Hneď nato už ale pokračoval v starej pesničke o vine manželky aj s intímnymi detailmi z minulosti, čo si hádam mohol nechať aj pre seba. "Všetko prebiehalo normálne, nakrúcali sme pesničky pre deti, Dáda vystupovala, mala totálne zázemie. A potom som šiel raz okolo Prostějova, kde mala vystúpenie, a dozvedel som sa, že pani Patrasová je opitá. Tak som tam za ňou šiel a ona sedela v šatni. Nemala žiadny dôvod. Skončilo to tak, že hlavný sponzor dal výpoveď," opísal moment, ktorý bol podľa neho zlomový. Nuž ktovie, či si myslí, že manželke týmito vyjadreniami prospeje...

Najčítanejšie