Jasno
11°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Neprebolelo to! Hviezdna kráska sa po otázke na exmanžela rozplakala v priamom prenose!
Zdielať na

Neprebolelo to! Hviezdna kráska sa po otázke na exmanžela rozplakala v priamom prenose!

Archívne video

Od rozvodu slávnej supermodelky Gisele Bündchen (43) s Tomom Bradym (46) ubehol už vyše rok, ale k tejto téme sa aktuálne vrátila v rozhovore pre IMPACT x Nightline. Ako sa ukázalo, je pri tejto téme ešte plná emócií. Je to však pochopiteľné, s bývalým úspešným hráčom amerického futbalu tvorili pár 16 rokov a manželmi boli 13, keď v októbri 2022 oznámili, že manželstvo "priateľsky" ukončili rozvodom.

​V novom rozhovore sa brazílska supermodelka Gisele Bündchen úprimne vyjadrila k svojmu životu po rozchode s bývalým manželom, quarterbackom NFL, Tomom Bradym. Rozviedli sa po 13 rokoch manželstva pre názorové nezhody. Gisele priznala, že to bola pre ňu "srdce drásajúca" situácia, ktorú bolo treba riešiť. Keď jej moderátorka z ABC News Robin Roberts pripomenula jej slová po rozvode, že to bola "smrť jej sna" a spýtala sa jej ako sa má, so slzami v očiach nebola hneď schopná odpovedať.

Keď sa nadýchla, uviedla: "Určite je to čas, viete, prechodu, ktorý sa musel uskutočniť, myslím si, že niekedy sa také veci v živote stávajú. Cítim sa tak požehnaná, pretože by som vo svojom živote nič nemenila. Všetko, čo som zažila, ma prinútilo uvedomiť si, čo chcem a čo nechcem, Mala som neuveriteľné zážitky. Naučila som sa toho veľa. Mám svoje deti, ktoré sú najväčším požehnaním v mojom živote." Pochopiteľne, rozvodom sa jej život neskončil a okrem času venovanom deťom má aj plno aktivít. "A teraz môžem tvoriť – je to nová sezóna, nová kapitola v mojom živote, naučím sa nové veci a môžem kráčať po svojej ceste iným spôsobom. A som za to všetko vďačná. Som vďačná za každú lekciu," povedala táto hviezda s pokorou.

Gisele otázka o manželstve zlomila:

Modelka spomenula aj spoločné rodičovstvo s exmanželom, pár má syna Benjamina a dcéru Vivian. Aj keď to vraj nie je vždy ľahké, myslí si, že je "úžasné", že deti môžu tráviť čas s oboma rodičmi, pretože je to "viac obohacujúce pre ich životy, keď sa môžu učiť z dvoch rôznych svetov." Na otázku, či si necháva otvorené dvere pre lásku, Gisele odpovedala: "Myslím, že práve teraz sú mojou prioritou moje deti a vytvorenie krásnej svätyne pre našu rodinu. A potom áno, prečo nie, však? Myslím, že život je plný prekvapení a ja nemám krištáľovú guľu." Je vraj odhodlaná "žiť svoju pravdu viac ako kedykoľvek predtým" a jej "srdce je tam, kde je práve teraz".

Pred dvomi rokmi sa ešte Bradymu vyznávala ako "láske jej života":

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Gisele Bündchen (@gisele)

Najčítanejšie