Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Kam až chce zájsť?! Odhalené prsia nestačia, Kanyeho manželka DOLE BEZ, hrozí jej basa!
Zdielať na

Kam až chce zájsť?! Odhalené prsia nestačia, Kanyeho manželka DOLE BEZ, hrozí jej basa!

Zdroj: Instagram

Aj keď je Bianca Censori (29) dizajnérkou značky Yeezy, ktorú založil jej manžel raper Kanye West známy aj ako YE, práve on má mať na jej tvorbu zásadný vplyv. Kanyeho mnohí obviňujú aj z toho, že ovplyvňuje výber jej outfitov, ktoré vzbudzujú obrovskú pozornosť ich výstrednosťou. Bianca odhaľuje svoje telo viac, ako je únosné a jej otec sa preto chce vraj s hudobníkom vážne porozprávať.

​Krátko po rozvode s Kim Kardashian sa Kanye West oženil s dizajnérkou Biancou Censori, ktorá štyri roky pracuje v jeho Yeezy. Otázne však je, či ich sobášny obrad v Beverly Hills bol právne záväzný. No všade, kde sa odvtedy objavia, vzbudzujú veľkú pozornosť svojimi outfitmi. Kým Kanye chodí v obrovských, vrecovitých outfitoch, Bianca sa ukazuje takmer nahá. Ich spoločné prechádzky v zahraničí vyzerajú skôr ako marketingové turné. Najnovšie si obliekla v Paríži silonové pančuchy, pod ktoré si nedala nohavičky, za čo by mohla ísť na základe francúzskeho zákona za neslušnosť aj do väzenia, či zaplatiť vysokú pokutu až 15 tisíc eur. Fotky Biancy s odhaleným ohanbím len v pančuchách si môžete pozrieť TU.

Ako uviedli zdroje pre DailyMail, Biancin otec Leo si chce preto vážne sadnúť s Kanyem a konfrontovať ho, prečo dcéru premenil na "nechutný tovar" a ubližuje nielen jej, ale aj jej rodine. Myslí si, že je úplne pod jeho kontrolou. Nepáči sa mu ani to, že sa ju snaží s rodinou odcudziť. Vôbec ju nespoznávajú a desí ich aj jej "mŕtvy pohľad". Aj samotný Leo má však v Austrálii, kde žije, zlú povesť, keďže si za prechovávanie heroínu a zbraní odsedel od roku 1982 päť rokov vo väzení. Spolu s bratom a príbuznými mali tvoriť v Melbourne nebezpečný gang. Leov brat Eris dokonca dostal doživotie za vraždu, Bianca teda neprišla z celkom dokonalých rodinných pomerov.

Bianca v pančuchách v obkolesení paparazzov:

Leo sa vraj chce Kanyeho tiež spýtať, "čo by urobil, keby jeho dcéry, North alebo Chicago, bolo vidno na verejnosti polonahé a povzbudzovali by ich k tomu manželia". Myslí si, že by muž nemal nikdy povzbudzovať ženu, ktorú miluje, aby sa takto prezentovala na verejnosti, "to nie je láska, to je kontrola". Rodinu "bolí", keď je svedkom toho, že ju West predvádza ako "nechutne nahého trofejného poníka" a izoluje ju od rodiny a sveta. YE sa už zato dočkal aj kritických komentárov od jeho fanúšikov. "Nechajte ju obliecť a navštíviť rodinu. Prečo nechodíte tiež nahý vy a nevystavujete sa?" stálo v jednom z mnohých kritických odkazov. No podobné výčitky smerujú ku Kanyemu už dlhšie a ako je zjavné, nielenže s Biancou neprestali provokovať, ale ešte viac tlačia na pílu.

Normálne oblečenú Biancu snáď ešte nikto nevidel, odkedy je s Westom:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Always YZY (@alwaysyzy)

Najčítanejšie