Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Čo je to za manželstvo?! Hviezdna herečka prezradila, že s manželom nebýva v jednom dome!
Zdielať na

Čo je to za manželstvo?! Hviezdna herečka prezradila, že s manželom nebýva v jednom dome!

Archívne video

Cameron je už pomaly 30 rokov hollywoodska mega hviezda

Keď sa už zdalo, že slávna hollywoodska herečka Cameron Diaz (51) rezignovala na manželstvo a dieťa, vstúpil do jej života vokalista a gitarista skupiny Good Charlotte Benji Madden (44) a v roku 2015 vstúpili do manželstva. V roku 2020 sa stali šťastnými rodičmi dcérky Raddix, pravdepodobne za pomoci náhradnej matky. Ako ale nedávno Diaz prezradila, ich manželstvo je poriadne zvláštne. S manželom totiž nebývajú pod jednou strechou!

​V podcaste Lipstick on the Rim zverejnili epizódu s hviezdnou herečkou Cameron Diaz. Reč prišla aj na vzťahy a Cameron nazvala ten svoj "úžasným". Stále zrejme nezmenila svoj názor z roku 2016, keď povedala, že "manželstvo bolo to najlepšie, čo som ako štyridsiatnička urobila, dalo mi v živote mnoho nového". V januári s Benjim Maddenom oslávili deväť rokov ich manželstva.

V podcaste sa jedna z moderátoriek posťažovala na manželovo chrápanie počas spánku v ich spoločnej spálni. Nato Cameron prekvapila, ako to majú v spálni s jej manželom. "My sme normalizovali oddelené spálne," prezradila a pridala poriadne šokujúci detail. "Máme to doslova tak, že ja mám svoj dom, on má svoj, náš rodinný dom je uprostred. Ja pôjdem spať do svojej izby, ty choď spať do svojej izby. Som v pohode," vysvetlila ich spôsob manželského spolužitia s tým, že spálňu majú aj v prostrednom dome, v ktorej sa môžu stretnúť, keď majú chuť.

Cameron a Benji majú aj po desiatich rokoch krásny vzťah, hoci spia oddelene:

Zdá sa, že s týmto zvláštnym súžitím je spokojný aj jej manžel Benji. Ešte v augustovom príspevku pri príležitosti narodenín svojej manželky napísal na Instagram: "Som vďačný, že máme našu rodinu a som šťastný muž - viem, že sa to zdá samozrejmé, ale je naozaj pekné povedať to nahlas, keď to cítiš. Milujem ťa navždy, si moja pravá láska. Všetko najlepšie, Cameron." Nazval ju krásnou manželkou, najlepšou priateľkou a partnerkou vo všetkom, ale aj skvelou mamou ich dcérky, rodinnou šéfkuchárkou, poradkyňou, šéfkou jej značky vína..."Robíš to všetko skvelo," prihodil pekný kompliment. Nuž, možno by viacerým manželstvám pomohla podobná miera slobody, no asi len málokto si môže dovoliť luxus viacerých nehnuteľností...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Benji Madden (@benjaminmadden)

Najčítanejšie