Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Patrasová nedokáže premôcť démonov ani kvôli s rakovinou bojujúcej dcére, tá ju už odstrihla!
Zdielať na

Patrasová nedokáže premôcť démonov ani kvôli s rakovinou bojujúcej dcére, tá ju už odstrihla!

Zdroj: youtube/screenshot

V rodine manželov Dagmar Patrasovej (67) a Felixa Slováčka (80) je poslednú dobu zaiste najdôležitejšou témou boj ich dcéry Aničky Slováčkovej (28) s rakovinou. No bolo zvláštne, že v ostatných rozhovoroch Anička hovorila iba o svojom otcovi a bratovi Felixovi Slováčkovi juniorovi (40) a ďakovala im za pomoc, no o jej mame nepadla ani zmienka. Jej otec to teraz povedal natvrdo.

​Nie je žiadnym tajomstvom, že manželský vzťah Dagmar Patrasovej a Felixa Slováčka prechádzal roky krízami kvôli jeho flirtom a nemanželským vzťahom, zväčša s mladšími ženami. Nemal problém, keď sa to všetko prepieralo v médiách, ba často k tomu aj sám prispel. Mnohým sa zdalo zotrvávanie Patrasovej v manželstve s ním nepochopiteľné, ale napokon sa k nej po siedmych rokoch mimomanželského vzťahu Felix vrátil. Ale ani teraz sa flirtom so ženami nevyhýba. A Dáda mu to roky trpí.

Zdá sa, že Anička otcovi už odpustila jeho prehrešky, mame však jej údajný alkoholizmus nie. "Ja som s Aničkou v pohode, voláme si, schádzame sa, hovoríme si čo a ako. S mamou nekomunikuje skoro vôbec," vyjadril sa Slováček pre Blesk.cz. Hovorí, že ich dcéra má s mamou problém a on sám je z manželky v tomto smere sklamaný. "Myslel som, že príde a povie – Anička, ja ti urobím radosť, nech to nemáš v živote tak ťažké, pôjdem za pánom doktorom poradiť sa. Ale nie. Je pravda, že Dáda Aničku svojím spôsobom trápi, minimálne jej vo svojich stavoch nepridáva. Píše jej kvôli svojim problémom nezmysly. Anička potrebuje teraz riešiť iné veci," prezradil Felix pre eXtra.cz.

V tejto piesni jej boli rodičia po boku:

"Niekoľkokrát som do nej v poslednej dobe hučal, nech už kvôli tomu nášmu dievčaťu so sebou niečo robí, ale zhodí to s tým, že ona nemá problémy. Dáda sa snaží, keď je práve dva či tri dny v pohode, chce pomáhať a tak, ale potom do toho zas spadne a všetko je stratené," mieni hudobník, ktorý neprejavuje veľa sebareflexie, keď si neuvedomuje svoj podiel viny na stave jeho manželky. Ako zistili v eXtra.cz, Dagmar sa s dcérou predsa len občas stretáva a čoskoro sa vraj k slovám Felixa vyjadrí. V skutočnosti by zrejme Anička privítala, keby mala pokoj od oboch rodičov, čo sa týka ich výčinov. No tí si zjavne nedokážu pomôcť ani v takto náročnej situácii a ich dcére to v boji s rakovinou neuľahčujú.

Anička sa stále venuje tomu, čo má najradšej - spevu:

Najčítanejšie