Jasno
26°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Svet prišiel o dve seriálové hviezdy! Oboch hercov zradilo zdravie!
Zdielať na

Svet prišiel o dve seriálové hviezdy! Oboch hercov zradilo zdravie!

Zdroj: SITA

Aj tento týždeň má smutnú bilanciu odchodov osobností zo sveta šoubiznisu na večnosť. Spoza oceána prišli až dve správy o úmrtí obľúbených hercov, a to komika Richarda Lewisa, ktorý skonal vo veku 76 rokov a jeho mladšieho kolegu, herca Eddieho Driscolla, ktorý mal iba 60 rokov.

​Herec Richard Lewis, známy ako stand-up komik, ktorý si ale tiež zahral vo filme Larry, kroť sa, či Denník mladého komika, Opustiť Las Vegas, Hugo Pool aj Opilci, zomrel v utorok večer vo svojom dome v Los Angeles na infarkt, ako uviedli vo Variety. Iba vlani v apríli oznámil, že mu diagnostikovali Parkinsonovu chorobu a končí so stand-up vystupovaním. Naposledy sa objavil v 12. sérii Larry, kroť sa, ktorá sa aktuálne vysiela.

Už v roku 2021 Lewis oznámil, že sa neobjaví v 11. sérii, aby sa zotavil z troch operácií. Prekvapil divákov, keď sa predsa len vrátil na nakrúcanie. Vtedy povedal pre Variety: "Keď som vošiel dnu a oni zatlieskali, cítil som sa, akoby som vyhral milión dolárov." Lewis, ktorý počas 24 rokov hral v seriáli napoly beletrizovanú verziu samého seba, bol známy svojím neurotickým, sebapodceňujúcim štýlom komédie. Herec bojoval svojho času s depresiou a závislosťou od drog a alkoholu, z čoho sa úspešne dostal.

Pripomeňte si Lewisa v populárnom seriáli Larry, kroť sa:

Ako vyšlo najavo, do hereckého neba odišiel aj Eddie Driscoll, známy zo seriálu Zúfalé manželky, Sex v meste, Posledná loď, aj kriminálky CSI: Miami či 24 hodín. Po boji s rakovinou žalúdka zomrel napokon na pľúcnu embóliu, ako uviedli v The Hollywood Reporter. Driscoll študoval herectvo na University of Miami a zúčastnil sa vzdelávacieho programu na Burt Reynolds Institute for Film. Neskôr po boku Reynoldsa študoval a objavil sa s ním aj v thrilleri Posledný svedok v roku 1989.

Spomienka na Driscolla:

Potom nasledovali jeho úlohy stewarda v komediálnom romantickom filme Výlet loďou, objavil sa aj v seriáli Zúfalé manželky, kde hral úlohu taxikára. Do úspešných projektov možno zahrnúť aj jeho vystúpenia v Entourage, LA Noire, Dni nášho žitia, Outlaw či To sme my. Driscoll zomrel v Los Angeles už 15. decembra, ale prezradil to až teraz herec Jimmy Palumbo. "Eddie bol obrovský talent... mohol robiť všetko, aj komédiu na Broadway, a tiež bol skvelý moderátor karaoke," napísal Palumbo vo vyjadrení o utajenom skone hereckého kolegu.

Zdielať na

Najčítanejšie