Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Matka roka! Hviezdna herečka si vzala na červený koberec TÚTO kabelku od 9-ročnej dcérky!
Zdielať na

Matka roka! Hviezdna herečka si vzala na červený koberec TÚTO kabelku od 9-ročnej dcérky!

Zdroj: Instagram/

O veľkej láske k dcére svedčí veľmi milé rozhodnutie britskej herečky Hannah Waddingham (49) o jej doplnku k róbe na odovzdávaní cien SAG 2024 v LA. Hannah bola nominovaná na cenu za vynikajúci herecký výkon v komediálnom seriáli Ted Lasso. Prišla v trblietavej róbe, no keď s pýchou predviedla kabelku, vyrazila mnohým dych.

​Na červenom koberci počas odovzdávania rôznych známych filmových či hudobných cien sa umelci v priebehu rokov predviedli v outfitoch od výmyslu sveta. To, čo si ale zvolila na tohtoročnom odovzdávaní cien SAG 2024 herečka Hannah Waddingham, predčilo akékoľvek doterajšie výstrelky. Jej krásnu trblietavú červenú róbu doplnila kabelkou z netradičného materiálu, a to pokresleného kartónu. Vyrobila ju jej deväťročná dcéra Kitty. "Moja dcéra mi prispela na impozantný večer kabelkou," povedala s hrdosťou. Na prednej chlopni bol nápis "epic" a na stranách farebné pruhy.

Kitty nevedela, akej farby bude mať jej mama šaty, preto nakreslila na kabelku pruhy "všetkých farieb, takže sa to bude hodiť ku všetkému". S úsmevom ukázala herečka aj video, kde dcérka hovorí: "Mami, je to tak, ako hovoríš. Hodí sa ku všetkému a k ničomu." Svoju dcérku vychováva od jej dva a pol roka sama. "Mojou hlavnou úlohou je byť slobodnou mamou," povedala vlani v marci pre People. Je však pre ňu náročné skĺbiť rodičovstvo a prácu. "Stále jej však hovorím, že sme tím a že ja musím pracovať. Musím kuť železo, kým je horúce," vysvetľovala aktuálne veľmi úspešná herečka, známa aj zo seriálu Hry o tróny.

Hannah zažiarila v úspešnom seriáli Ted Lasso:

"Nie som taká namyslená, že by som si myslela, že takýto záujem bude o mňa stále. Vždy jej pripomínam, že mamička musí tento čas využiť, kým na mňa svieti svetlo, pretože to svetlo svieti aj na teba," pekne zhodnotila život hviezdy, ktorá raz zhasne. Byť slobodnou matkou po štyridsiatke pre ňu nebolo ľahké. "Nebudem klamať, je to dosť vyčerpávajúce. Jedna z najväčších hereckých úloh v mojom živote je predstierať pred dcérou, že mám energiu. Ale snažím sa svojej dcére každý deň ukázať, že za to stojí - a to je môj najväčší úspech," zhodnotila táto sympatická hviezda, ktorá sa zdá byť skutočne zaslúžene "matkou roka".

Hannah vysvetlila, ako to bolo s jej jedinečnou kabelkou:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Glamour (@glamourmag)

Najčítanejšie