Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Neuveriteľná premena! Vémolova kráska bola pred plastikami na NEPOZNANIE!
Zdielať na

Neuveriteľná premena! Vémolova kráska bola pred plastikami na NEPOZNANIE!

Zdroj: Instagram/ZČ

Preslávila sa aférkou s Karlosom Vémolom, pripomenula sa záujmom o Jaromíra Soukupa a teraz sa snaží zaujať spomienkou na minulosť. Fitnesska a silikónová kráska Zdeňka Černá alias Lulu (41) ukázala svoju fotografiu pred podstúpením plastík. Jej premena z mladosti je až neuveriteľná, zrejme by ju na prvý pohľad nikto nespoznal, aj keď výraz tváre celkom nezanikol.

​S plastikami sa Zdeňka "Lulu" Černá už zjavne celkom zžila a rozmýšľa aj nad ďalšími. Ešte donedávna chcela upraviť aj svoj zadok, ale po tom, čo tento zákrok vlani podstúpila Vémolova manželka Lela, zmenila názor. Jej dôvod bol bizarný. Keď v septembri zvíťazila vo fackovaní na zadok nad súperkou Claudiou v rámci galavečera Red Face, spomenula Lelu Ceteru s tým, že by si to rada rozdala aj s ňou. Ironicky však poznamenala: "Vzhľadom k jej operácii zadku a implantátom by jej to určite neprospelo." Uvedomila si asi vtedy, že svoj poctivo vydrepovaný zadok meniť nebude. Prezradila ale, že uvažuje nad ďalším zväčšením poprsia. 

Instagram/ZČ

Instagram/ZČ

​Ktovie, čo presne teraz doviedlo Lulu k rekapitulácii zákrokov plastických chirurgov na jej tvári a tele. Na základe fotografie predtým, ako podstúpila jej plastické operácie, je jasné, že sa vďaka nim celkom zmenila. "Po prvej operácii prsníkov, nosu a prvom zväčšení pier," komentovala svoju postupnú premenu s pridaním fotiek na dôkaz. Časom podstupovala ďalšie a ďalšie zákroky a tým svoju vizáž ešte viac zmenila. Do neprirodzene veľkých rozmerov si dala zväčšiť ako prsia, tak aj pery a ako hovorí, ešte so zmenami nekončí.

Lulu sa nechal vylepšiť do katalógovej podoby:

Zděnka si ako fitnesska a trénerka pred 16 rokmi vyslúžila v Nemecku aj reportáž:

Najčítanejšie