Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Rozchod u Beckhamovcov! Zo spoločných plánov nie je napokon nič!
Zdielať na

Rozchod u Beckhamovcov! Zo spoločných plánov nie je napokon nič!

Archívna reportáž

Romeova svadba sa nateraz odkladá, jediný zadaný ostáva Brooklyn

Tak, ako sa už nejakú dobu špekulovalo, futbalista Romeo Beckham (21) a modelka Mia Regan (21) ukončili svoj vzťah, čo už potvrdili aj oni sami. Romeo je mladším synom Davida Beckhama (48) a Victorie Beckham (49) a vzhľadom na to, že jeho starší brat Brooklyn Beckham (24) sa v jeho veku chystal po zásnubách ženiť, mnohí fanúšikovia tejto rodiny predpokladali, že pôjde v bratových stopách. Aj Beckhamovcom Mia veľmi prirástla k srdcu.

​Romantický vzťah Romea Beckhama a Mie Regan, ktorý začali v roku 2019, je už minulosť. Obaja to súčasne zverejnili na svojich instagramových profiloch. "Mooch a ja sme sa rozišli po 5 rokoch lásky," napísal Romeo pod selfie seba a Miu, ktorú prezýva Mooch, kde na seba vyplazujú jazyk. "Stále máme je medzi nami veľa lásky a rešpektu a stále je medzi nami silné priateľstvo a vždy bude," dodal spolu s emotikonmi dvoch srdiečok.

Aj Regan zdieľala tú istú selfie s Romeom vo svojich instastories, kde napísala: "Toto je Ro, vyrastali sme spolu od 16 rokov!! Láska nadobúda rôzne formy a cesty, keď dospievate." Vysvetľovala, že aj keď ich už nespája romantika, stále "zdieľajú navzájom veľa a veľa lásky... po 5 rokoch sme sa spriatelili hehehe". S Romeom začala randiť už ako šestnásťročná v roku 2019, ale spolu sa verejne objavili až o dva roky neskôr na tenisovom turnaji vo Wimbledone a o pár mesiacov neskôr sa ako pár prešli aj po červenom koberci.

Správa o rozchode:

Instagram/RB

Naposledy ich bolo vidieť spolu na odovzdávaní cien British Fashion Awards v Londýne vlani v decembri. Nedávno však zdroj pre Mirror uviedol: "Romeo a Mia sa pohádali... momentálne nie sú spolu. Žili spolu, ale Mia sa zrejme odsťahovala z miesta, ktoré zdieľali a býva so svojimi rodičmi. Rozišli sa." Údajne sa už raz rozišli, v júli 2022, kvôli vzdialenosti medzi nimi, ale ich odlúčenie trvalo iba päť mesiacov. Na jej narodeniny v novembri Romeo zdieľal niekoľko selfie aj zamilovaný záber, ako sa bozkávajú na tanečnom parkete. "Šťastných 21, nádherné dievča, veľmi ťa milujem," stálo v titulku príspevku. No ako sa zdá, možno si dajú aj tretiu šancu, keď z ich profilov na Instagrame zrazu správa o rozchode zmizla.

Posledný spoločný príspevok u oboch je spred 11 týždňov, správa o rozchode je preč:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa MIA REGAN (@mimimoocher)

Najčítanejšie