Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Hviezdny herec prepadol drogám, pohľad na neho trhá srdce! O veľkú rolu už zrejme príde...
Zdielať na

Hviezdny herec prepadol drogám, pohľad na neho trhá srdce! O veľkú rolu už zrejme príde...

Zdroj: youtube/screenshot Peaky Blinders BBC

Niekedy osud ponúkne obrovskú príležitosť, no nie každý ju dokáže ja využiť. Kto pozná britského herca Paula Andersona (46) z role Arthura Shelbyho zo seriálu Peaky Blinders, či filmu The Revenant s Leonardom DiCapriom, aj Sebastiana Morana zo Sherlocka Holmesa, musí mať z najnovších záberov zlomené srdce. Nedávno ho obvinili z prechovávania cracku, ako aj amfetamínov a dvoch látok na predpis po tom, čo ho 26. decembra nahlásil majiteľ jedného podniku. Je preto otázne, či ešte dostane šancu pred kamerou.

​Úspešný britský seriál Peaky Blinders, ktorého šesť sérií sa vysielalo od roku 2013 do 2022, sa má sfilmovať. S nakrúcaním sa má začať už v lete, ale jedna z kľúčových postáv, Arthur Shelby v podaní herca Paula Andersona, je otázna. Herec lieta v problémoch kvôli užívaniu drog, s ktorými ho po nahlásení majiteľa podniku, kde si posedel aj s kamarátom, prichytili vlani koncom decembra. Keď sa priznal k štyrom látkam, dostal iba pokutu 1 345 libier. Ohrozilo to však jeho účinkovanie v pripravovanom filme. A tiež jeho vzhľad sa poriadne zmenil.

Paul ako Arthur Shelby v Peaky Blinders:

Paul Anderson pochádza z drsného londýnskeho prostredia a v mladosti si zarábal nelegálnym predajom vstupeniek na futbal. Tam si ho všimol istý režisér a obsadil ho do svojho filmu z futbalového prostredia, ktorý sa stal hitom. Potom sa Anderson so sotva dokončenou základnou školou rozhodol študovať herectvo. Podarilo sa mu hrať okrem iných aj v hollywoodskych filmoch The Revenant s Leonardom DiCapriom a Tomom Hardym, s ktorým si zahral aj v Legendách zločinu. Hrali spolu aj seriáli Peaky Blinders a zblížili sa natoľko, že sa nazývajú bratmi.

Pozrite si najnovšie fotky poriadne zanedbaného herca, drogy spravili svoje:

Fanúšikovia Andersona sú aktuálne v šoku a majú obavy o jeho zdravie, keď sa dostali von fotky, ako ide z miestnej pekárne. Bol vychudnutý, zanedbaný a jeho tvár plán vrások pôsobila veľmi zostarnuto. Hercova advokátka ho obhajuje, že drogy užíva preto, lebo ho chcú vidieť priaznivci jeho úlohy Arthura Shelbyho z Peaky Blinders podobne aj v súkromí, absurdná výhovorka znie, že to robí kvôli nim. Teraz ho však táto obeta môže stáť účasť na sfilmovaní seriálu. "Steven Knight stále píše scenár, má však obrovské problémy, lebo bude ťažké film nakrútiť bez tak kľúčovej postavy, no nechať Paula zopakovať rolu, akoby sa nič nestalo, bude ťažké tiež," prezradil nemenovaný zdroj pre Daily Mail. Anderson tak má šancu ukázať, že mu skutočne záleží na fanúšikoch, keď sa dá dokopy a zvládne túto hereckú výzvu.

Paul je na Instagrame aktívny, pred pár dňami sa pochválil fotkou s jeho dobrým kamarátom, Tomom Hardym:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Paul Anderson (@boyceyboycey)

Najčítanejšie