Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Soukup otvorene priznal, že ho rozchod s Agátou zničil! Tá odkazuje, že je staré prasa!
Zdielať na

Soukup otvorene priznal, že ho rozchod s Agátou zničil! Tá odkazuje, že je staré prasa!

Archívna reportáž

Vzájomný boj bývalých partnerov a rodičov malej dcérky Rozárky, mediálneho bossa Jaromíra Soukupa (55) a influencerky Agáty Hanychovej (38), nabralo riadne obrátky. Agáta donedávna azda aj využívala skutočnosť, že sa Jaromír snažil ich spory nekomentovať, už si ale ani on nedáva servítky pred ústa. Rozhodol sa už konečne otvorene prehovoriť o tom, čo sa s ním dialo od júna 2023.

​Každému, kto sledoval vzťah Jaromíra Soukupa a Agáty Hanychovej bolo jasné, že krátko po narodení ich dcérky Rozárky to začalo medzi nimi škrípať. Mnohí tušili, že podnikateľ mal dôvod na nervozitu už od vlaňajšieho marca, keď na neho pritlačili dvaja veritelia a súd siahol na jeho majetok. Ale až teraz sa rozhodol, že v podcaste Hype-Cast otvorene prehovorí o ťažkom období, ktorým prešiel za posledných deväť mesiacov.

"V júni som bol na operácii, to mi praskla tepna v hlave alebo v nose, a to som bol štyri hodiny na sále, to ma tak fyzicky zobralo, že tá fyzička, na ktorú som bol vždy pyšný, bola úplne v keli," skonštatoval tento 55-ročný chlapík. "V auguste som bol rád, že prejdem tristo metrov, bol som na tom ako šuchtavý päťdesiatnik, ktorý je vôbec rád, že dôjde do krčmy," pripomenul mesiac, keď došlo medzi ním a Agátou v Marbelle k vážnemu rozkolu a on bez nej predčasne odletel do Prahy. Keď sa vrátila domov aj ona, netrvalo dlho a ohlásila rozchod.

"Rozchod s Agátou ma zostrelil fyzicky a psychicky prosto do ri*i, Rozárka mala štyri mesiace a v tom septembri a októbri som bol fyzicky down," otvorene priznal zlomené srdce. Aj preto privítal ponuku na zápas v Clash of the Stars s Alešem Bejrem, aby sa psychicky spamätal a nabral fyzickú kondíciu. Zápas napokon po diskvalifikácii Bejra vyhral, ale ten s Agátou trvá a naberá obrátky.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hype-Cast (@hypecast_podcast)

Na svoje narodeniny si prišiel v určenom čase pre Rozárku a namiesto gratulácie ho vraj jej mama šplechla do tváre, že je "staré prasa". "Agáta sa úplne utrhla z reťaze. Ako racionálny človek si o tom myslím svoje, ako otec desaťmesačného dievčatka šaliem z toho, kam sa to posúva a kde to ešte skončí," posťažoval sa Expresu. Jediné, čo ju vraj zaujímalo, bola deka malej Rozárky, aby ju Soukup "neukradol". Isté je, že ani jeden z rodičov sa nespráva práve dôstojne, čo v konečnom dôsledku škodí najviac malej Rozárke.

Najčítanejšie