Jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
A je koniec! Hviezdny herec to odpískal krátko po zoznámení s deťmi jeho sexi priateľky!
Zdielať na

A je koniec! Hviezdny herec to odpískal krátko po zoznámení s deťmi jeho sexi priateľky!

Archívna reportáž

Cruise dokáže byť poriadne nevypočitateľný

Zdá sa, že po nedávnom odhalení nového romániku Toma Cruisa (61) s Elsinou Khayrovou (36), oheň zhasol tak rýchlo, ako sa rozhorel. Je známe, že Tom len veľmi nerád dáva nahliadať do svojho súkromia, prekáža mu preto aj to, ako rýchlo sa prevalilo, že sa zblížil s Elsinou. Vyjadril sa k tomu už aj jej bohatý exmanžel a poukázal na jej vysoké finančné nároky. Možno sa Tom zľakol aj toho a tiež sa zdá, že k jeho rozhodnutiu prispelo aj stretnutie s jej dvomi deťmi.

​Iba nedávno sa objavila správa, že sa Tom Cruise zamiloval do Elsiny Khayrovej, ktorá pochádza z Ruska, ale žije v Londýne, ba je aj jeho susedkou. Padla mu do oka, keď ju uvidel na čajovom večierku, ktorý organizoval a rýchlo sa dali dokopy. Nevedno, kedy presne to bolo, ale od decembra sa začali spolu ukazovať na verejnosti. Začiatkom februára boli hosťami gala večera na podporu londýnskej leteckej ambulancie, kde bol ako patrón čestným hosťom princ William. Tom a Elsina ale vtedy prišli oddelene.

"Počas posledných týždňov sa veľmi zblížili, ale dávajú si veľký pozor, aby ich spolu nefotili, pretože si chcú zachovať svoje súkromie," informoval nemenovaný zdroj. "V Elsininých kruhoch je dobre známe, že ona a Tom sú teraz pár," dodal. Podľa zasvätencov však už Cruiseov záujem o Elsinu vychladol a rozišli sa, aj keď sú stále v kontakte. "Tom cítil, že sa veci hýbu príliš rýchlo, najmä v médiách," uviedol zasvätenec s tým, že herec je veľmi opatrný, lebo v minulosti sa už popálil. Podľa správ z kruhov herca sa mal s Khayrovou rozísť krátko po stretnutí s jej deťmi. Pochopiteľne, začalo sa klebetiť, že si nepadli do oka. 

Elsina svoje deti miluje, najmä s dcérkou sa často fotí:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Elsina Khayrova (@elsina_k)

Ako ale uviedli v Page Six, rozchod páru nemusí byť definitívny. "Niektorí z Tomovej skupiny známych hovoria, že je koniec, ale s Tomom nikdy neviete, čo sa stane," zhodnotil zdroj situáciu, no už v predchádzajúcich vzťahoch ukázala, že to s ním nie je jednoduché. "Nie sú medzi nimi žiadne ťažké pocity, pre Toma ich vzťah jednoducho odznel. Ukončiť ho v zlom by bolo ale nepríjemné, keby do seba narazili vo výťahu," upozornil zdroj na to, že sú susedia v honosnom dome neďaleko Hyde parku. Khayrova je podľa neho tak bohatá, že jej to umožňuje "robiť, čo sa jej zachce". Zrejme tým naznačoval, že si ľahko nájde za Toma Cruisea náhradu, napokon, už jej exmanžel bol bohatší ako Cruise a iste taký bude aj ten ďalší.

Najčítanejšie