Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Boj sa vyhrotil! Soukup chce Rozárku a ide s tým na súd, Agáta ho už neznesie!
Zdielať na

Boj sa vyhrotil! Soukup chce Rozárku a ide s tým na súd, Agáta ho už neznesie!

Archívna reportáž

Ako sa dalo aj predpokladať, kauza Jaromíra Soukupa (54) a Agáty Hanychovej (38) v spore o ich dcérku Rozárku pokračuje bez náznaku zmierenia. Agáta sa už vrátila z výletu do Paríža, ale hneď na druhý deň si po ňu prišiel Jaromír a dcérku si odovzdávali s priam hmatateľnou nenávisťou v očiach. Rozárka pri tom srdcervúco plakala. Agáta to prisudzovala jej nechuti byť s otcom, jemu sa zas zdalo, že nie je v poriadku kvôli nedostatočnej starostlivosti.

​Aj keď si bola Agáta Hanychová iste vedomá toho, že nechať desaťmesačnú dcérku Rozárku doma počas jej výletu do Paríža môže spôsobiť problém, riskla to. Rozhodne ale nečakala, že z toho bude až taký škandál v jej vzťahu s Jaromírom Soukupom. Toho veľmi rozčúlilo, že mu neoznámila túto skutočnosť a vraj na radu jeho advokáta dal dcéru hľadať políciou. Nepáčilo sa mu, že bola doma s opatrovateľkou a argumentoval, že mohol a aj mal byť s dcérkou on.

Hanychová má teraz o problém viac, Soukup ju ide dať na súd so žiadosťou o zmenu v režime ich striedavej starostlivosti. Teraz má na dcéru nárok v utorky a štvrtky od 10. do 18. hodiny a v takomto čase aj každý druhý víkend, no zrazu chce plnú striedavú starostlivosť. "Áno, riešim to s právnikom, pretože pani Dopitová argumentovala, že je na nej dcéra psychicky závislá, potom ju ale odloží na štyri dni k opatrovateľkám. Tak sa asi niečo zmenilo," informoval Blesk.cz o jeho ďalšom postupe.

Mali sa brať, je z toho krutý boj o dcérku, ktorá nemá ani rok:

​Hanychová ale nahnevane pripomenula, že keď si pre dcérku prišiel v utorok otec, bola nešťastná a plakala: "Dúfam, že tí novinári videli, ako Róza začala plakať, keď videla svojho úžasného otca. Takže asi tak. A ja už končím s touto osobou, načisto." Soukup potvrdil, že dcérka plakala, ohradil sa však voči Agátinej interpretácii. "Rozárka plakala, pretože bola unavená, do toho musela počúvať, ako tam jej mama nadáva. Ktoré dieťa by neplakalo?" vrátil jej bumerang. "Len čo som ju dal do sedačky, hneď zaspala. Keď som ju priviezol domov, tak tiež hneď zaspala. Tak nevyzerá spokojné dieťa, o ktoré je dobre opatrované," má Soukup jasno a chce z toho zjavne vyťažiť čo najviac. Boj sa vyostruje, ale či bude víťazkou Rozárka, je skutočne otázne.

Najčítanejšie