Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Robbie oslavuje päťdesiatku, chytá druhú pubertu? Priznal, že plánuje druhú svadbu!
Zdielať na

Robbie oslavuje päťdesiatku, chytá druhú pubertu? Priznal, že plánuje druhú svadbu!

Archívna reportáž

Iba pred pár dňami oslávil hviezdny spevák Robbie Williams päťdesiatku a už aj má veľké plány na svadbu. Našťastie, nejde o neskorú pubertu a výmenu manželky za mladšiu, práve naopak. So svojou manželkou Aydou Field (44) zavŕšia na budúci rok 15 rokov manželstva a chceli by obnoviť svoj svadobný sľub. Medzitým sa stali rodičmi štyroch detí, Teddyho (11), Charlieho (9) a tiež mladších Coco (5) a Beaua (3), ktorých im vynosila a porodila náhradná matka. Oslavu desiateho výročia sobáša kvôli pandémii covidu uskutočniť nemohli.

​O tom, že s manželom plánujú obnoviť svoj manželský sľub, informovala svet Ayda Field. Po tom, čo sa im to nepodarilo kvôli pandémii covidu v roku 2020 dúfajú, že obrad uskutočnia na budúci rok, keď budú oslavovať 15 rokov manželstva. Pre magazín Hello! povedala: "Myslím si, že ak bude zdravá moja mama a ak Poupette vydrží ešte jeden rok, na 15-ročné výročie obnovíme svoj manželský sľub." Poupette je 18-ročný pes jej matky Gwen a zohral úlohu v ich pôvodnom svadobnom obrade. Veľmi si želá účasť oboch na tejto udalosti.

Ayda sa už pred časom o ich vzťahu pekne vyjadrila: "Páni, na akej ceste sme to boli, aká krásna, požehnaná to bola cesta! Je to krásna vec, keď máte zdravý vzťah. Cítim sa byť veľmi požehnaná, že ma inšpiruje k tomu, aby som bola lepším človekom, a ja zas inšpirujem jeho. Cítim vďačnosť, keď viem, že muž, do ktorého som bola vtedy zamilovaná, je ten istý muž, za ktorého som dnes vydatá, ale lepší. Mali sme naozaj pozoruhodný beh a ten deň bol jeho začiatkom." Ayda je hrdá na to, že napriek bojom so závislosťou a psychickými problémami sa Robbie tomu postavil čelom a s odhodlaním sa to snaží prekonávať. A ona mu stojí verne po boku.

Robbie s Aydou o ich láske na prvý pohľad:

S Williamsom začali randiť v roku 2007. Počas rozhovoru v septembri 2020 v podcaste Made By Mammas Ayda prezradila, ako ju Robbie pozval na rande na obed, ale potom neprišiel. Rozhodla sa mu však dať druhú šancu. "Poviem len to, že to bolo najbizarnejšie, najbláznivejšie, rockstar, popstar, bláznivé prvé rande. A na konci som bola úplne unesená," s nadšením sa vyjadrila o stretnutí s ním a dodala, že na ňu urobili aj jeho tetovania "super dojem". "Vesmír sa otvoril a ja som úplne a dočista pochopila, kto je tento muž a on úplne a úplne pochopil, kto som... Bol to elektrický moment. Mala som pocit, že ho poznám celý život." Zdá sa, že táto láska pretrváva aj napriek tomu, že Robbie otvorene hovorí o jeho nechuti na sex, no azda to aže také dramatické nebude. A iste našli azda silnejšie puto, ako len to fyzické.

Oslava Robbieho päťdesiatky:

Najčítanejšie