Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Vojna českých influencerov! TOTO už ale vážne prehnali, šialená pomsta - posprejované auto!
Zdielať na

Vojna českých influencerov! TOTO už ale vážne prehnali, šialená pomsta - posprejované auto!

Zdroj: instagram/MDV

Odkedy začala u našich českých susedov organizácia Clash of the Stars so zápasmi, stali sa ich účastníkmi najmä mladí youtuberi. So súpermi sa navzájom provokujú na sociálnych sieťach, čím zvyšujú záujem aj o ich zápasy. Ktovie, či do toho nespadá aj aktuálny konflikt youtubera Mareka "Ďatla" Valáška (25) a tiktokera Davida "Čonnyho" Čonka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Marek Valášek (@datel_marek)

Napätie medzi dvomi zjavne pubertálnymi rivalmi zo sociálnych sietí so státisícmi sledovateľov, Marekom "Ďatlom" Valáškom a Davidom "Čonnym" Čonkom, vrcholí už pred ich zápasom v Clash of the Stars. Keď totiž naschvál zverejnil Čonka Valáškove telefónne číslo, ten sa rozhodol pre krutú pomstu. Spolu s jeho manažérom našli Čonkove auto, aby ho posprejoval. Pomohli im fanúšikovia, ktorí im dali tipy, kde sa pohybuje a parkuje. Vďaka tomu auto našli pred nákupným centrom v Chebe a postriekali ho lakom v spreji a poliali jogurtom, pričom sa Marek nezabudol hrdo podpísať.

Pred pár prizerajúcimi divákmi mal pritom vykrikovať: "To máš za to za to telefónne číslo! Takto si to budeš pamätať! Ja som ti hovoril, že si to vyžerieš." Potom však zo strachu pred políciou utiekli. Keď prišiel Čonka k autu, nemusel preto rozmýšľať, kto je za tým, ale potvrdili mu to aj svedkovia. "Ty krysa, zdá sa ti to normálne? Ty zm*d, vieš, koľko to teraz bude stáť opraviť? Za toto fasuješ. Počúvaj ma, ja si urobím posádku a pôjdem za tebou. A ty budeš horieť," odkázal hneď ostro "Ďatlovi" na Instagrame. Nebude vraj čakať na Clash of the Stars a chytí si ho kdesi už predtým, ako sa vyhrážal.

Priama reakcia Čonku je nezverejniteľná, takto sa prezentoval u Soukupa:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jaromir Soukup (@jaromir_soukup)

V komentároch na sociálnych sieťach niektorí poukazujú, či sa Valášek nedopustil trestného činu, on si zas myslí, že aj zverejnenie jeho čísla je trestný čin. Pripomenuli mu však aj to, ako sa rozčuľoval, keď mu polepil auto papierikmi a fóliou, ktorú posprejoval, youtuber Vladimír Kadlec až dvakrát. A tiež sa niektorí ozvali, že by mal myslieť na svoju priateľku Báru, s ktorou čakajú dieťatko. "A ty máš byť foter? Je mi aj tak najviac ľúto tej Báry. Krásna budúca mamička a s týmto žije. Je mi ľúto aj toho bábätka, keď vidím, čo za dem*nta je jeho otec," dostal od niekoho príučku a viacerí súhlasili. Navyše má vraj priateľka za neho všetko platiť kvôli jeho insolvenciu pre obrovské dlhy. Nečudo, že sa snaží vzbudzovať záujem o svoju osobu za každú cenu, ale toto ho ešte môže skutočne mrzieť. Ostáva veriť, že použil len dočasnú farbu, ktorá sama zmizne, no najmä, že nie je pre nikoho vzorom...

Najčítanejšie