Jasno
19°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Herec známy z mega úspešného seriálu zomrel vo veku 50 rokov, hold mu vzdal aj slávny kolega
Zdielať na

Herec známy z mega úspešného seriálu zomrel vo veku 50 rokov, hold mu vzdal aj slávny kolega

Zdroj: pexels.com

Fanúšikov jedného z najúspešnejších sitcomov v histórii zasiahla smutná správa. Ewen MacIntosh, ktorý v originálnej, britskej verzii seriáli The Office stvárnil čudáka Keitha Bishopa, zomrel. Mal len 50 rokov, bližšie detaily k príčine jeho predčasného skonu nie sú známe, no dlhšiu dobu mal zdravotné problémy a bol v opatere zdravotníckeho zariadenia.

​Smutnú správu zverejnila spoločnosť, ktorá herca zastupovala, ako zverejnil The Mirror"S veľkým zármutkom oznamujeme pokojný odchod nášho milovaného komediálneho génia Ewena MacIntosha. Jeho rodina ďakuje všetkým, ktorí ho podporovali, najmä Willow Green Care Home. Čoskoro sa uskutoční súkromná rozlúčka v krematóriu pre rodinu a blízkych priateľov a neskôr v priebehu roka aj slávnostná spomienková slávnosť."

Aj Ricky Gervais, autor seriálu a jedna z najväčších hviezd súčasnosti medzi komikmi, vzdal hold svojmu kolegovi. "Mimoriadne smutná správa. Zomrel veľmi vtipný a veľmi milý Ewen Macintosh, mnohým známy ako 'Big Keith' zo seriálu The Office. Absolútny originál. RIP," napísal na sociálnej sieti X. Rick dal Ewenovi príležitosť aj v celosvetovo najsledovanejšom britskom seriáli Afterlife, no blysol sa aj v obľúbenom seriáli Little Britain.

Pripomeňte si jednu zo scén s "Veľkým Keithom":

Ewenov priateľ Ed Scott napísal: "Som úplne zdrvený stratou môjho veľmi dobrého priateľa Ewena MacIntosha. Mal síce slávnu tvár, ktorú milióny ľudí poznali ako Keitha zo seriálu The Office, ale najviac si budem pamätať jeho vnútro." Hoci Ewenova úloha Keitha bola jeho najpamätnejšou hereckou prácou, komik už skôr prezradil, že po svojom ikonickom výkone v seriáli The Office sa snažil získať podobnú úlohu. V podcaste Almost Famous povedal: "Bola to reklama pre Norwich Union a v zadaní sa písalo, že chceme postavu Keitha z The Office. Môj agent povedal: 'Dám ťa do toho'. A ja som povedal: 'Vážne?'. Oni na to: 'Áno, choďte, chcú Keitha z The Office...' A ja som do toho išiel - a nedostal som to. Podobné veci sa stali ešte niekoľkokrát."

Žiaľ, hercovi sa nedarilo získať úlohy a v roku 2016 musel vyhlásiť bankrot, ale práve vtedy si našiel nový zdroj príjmov. "Keď došlo k najhoršiemu, celá táto móda videozpráv, ako napríklad Cameo a CelebVM, sa naozaj rozbehla. Robím to často. Povedal by som, že všetky moje žiadosti bez výnimky sú o to, aby som robil Keithove hlášky a Keithove citáty pre narodeninové správy, rozlúčky so slobodou, svadby a tak ďalej," zveril sa sympatický Ewen. Žiaľ, onedlho prišli zdravotné problémy a napokon aj predčasný odchod z tohto sveta.

Ewen v seriáli Afterlife:

Najčítanejšie