Polojasno
15°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
K 51. narodeninám opäť polonahá fotka, fanúšikom sa Krainová ponúkla navyše s mega zľavou!
Zdielať na

K 51. narodeninám opäť polonahá fotka, fanúšikom sa Krainová ponúkla navyše s mega zľavou!

Archívna reportáž

Ubehol už rok odvtedy, čo modelka Simona Krainová oslávila päťdesiatku a pri tej príležitosti nafotila poriadne sexi kalendár. Ako scenériu si vybrala Dominikánsku republiku, kde má s rodinou svoj druhý domov. Aj teraz tam trávia zimu a ako bonus pre fanúšikov pri príležitosti jej 51. narodenín pridala na sociálnu sieť ďalšiu sexi fotku s takmer odhaleným poprsím. A nielen to, opäť raz ukázala, že je dobrá biznismenka, pokiaľ ide o predaj seba samej.

​Ani po päťdesiatke nestráca Simona Krainová elán a dravosť. Na svojom tele neustále pracuje, čo sa odzrkadľuje aj na výsledku. Vyzerá stále skvelo a mladistvo, a tak si povedala, že to speňaží aj na platforme pre dospelých, OnlyFans. V zahraničí je to u známych tvárí zo šoubiznisu pomerne bežné, v našich končinách to ale vyvolalo u mnohých veľké pobúrenie. Prišlo aj veľa hejtov na jej instagramový profil, vrátane kritických komentárov od viacerých celebrít.

Ako sa dalo aj predpokladať, po čase sa všetko upokojilo a nikto sa už nad jej zverejňovaním odvážnych fotiek veľmi nepozastavuje. Možno aj preto sa Krainová rozhodla záujem o jej osobu trochu oživiť a vybrala si na to jej narodeninový deň. Najmä jej mužských fanúšikov iste potešila sexi fotka, kde sa jej derie poprsie spod trička. No azda ešte viac potešila oddaných fanúšikov 50-percentnou zľavou na jej profil na OnlyFans aj s totálne odhalenými fotkami.

Simona sa zjavne rozhodla prestať starnúť asi pred 20 rokmi:

​No aj tejto sociálnej sieti určenej iba pre dospelých sa vraj snaží udržať si úroveň a štýl bez vulgárností, aj vďaka radám odborníkov. "Vyberám si tím ľudí, ktorí robia v módnej brandži a majú cit a hranicu. Vedia nahotu zachytiť tak, aby to nepôsobilo vulgárne a lascívne," vysvetľovala pre Super.cz Simona. "Je tam veľa mužov, ktorí ma prosia o fotky a chcú viac. Ale snažím sa držať úroveň a nie je tam nič, za čo by som sa hanbila," tvrdí Simona, no priznáva, že posiela spoplatnené fotky aj súkromne pre tých, ktorí chcú niečo extra navyše.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa simonakrainova (@simonakrainova)

Najčítanejšie