Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Robí to ešte nejaký manžel, alebo je JEDINÝ? Brzobohatý šokoval priznaním, čo robí manželke!
Zdielať na

Robí to ešte nejaký manžel, alebo je JEDINÝ? Brzobohatý šokoval priznaním, čo robí manželke!

Archívna reportáž

Onďrejovu záľubu v ženských šatách prepálila jeho exmanželka

Neprešiel ani rok od prevalenia skutočnosti, že má Ondřej Brzobohatý (40) záľubu v drag queen, teda v prezliekaní sa do ženských šiat a už to k nemu patrí pomaly ako jeho prirodzenosť. Neprekvapil preto ani na Česko-Slovenskom plese, kde sa ukázal aj so svojou manželkou Danielou Písařovicovou (45) a mal natmavo nalakované nechty. Rovnako mala zladené nechty aj Daniela. Prekvapenie ale vzbudilo Ondrove vyjadrenie o jej mejkape.

​Na víkendovom Česko-Slovenskom plese v Prahe zaujali manželia Brzobohatí napríklad aj výškovým rozdielom. Daniela si totiž obula lodičky na poriadne vysokom podpätku, a tak Ondřeja prevyšovala takmer o hlavu. Ako priznala, je to práve on, kto chce, aby nosila topánky s vysokými podpätkami, lebo sa mu to páči. Ako vysvitlo, nielen v tom jej manžel radí. Ba ako sa sám priznal, rád sa postará aj o jej mejkap. "Ja som Danielu líčil, aspoň jej môžem pomôcť," podotkol pre Extra.cz a poriadne týmto priznaním prekvapil. Skutočne nie je obvyklé, aby sa žena v líčení spoľahla skôr na manžela, ako na profesionálnych vizážistov či mejkap artistov. Ondřej si už ale na sebe ako jeho ženské alter ego Tiffany Richbitch vyskúšal líčenie mnohokrát, a tak sa vie s "farbičkami" oháňať. A takto to Daniele svedčalo, ako sa môžete pozrieť na fotkách TU.

Daniela je vysoká žena s dlhými nohami, a aj keď je podobne vysoký aj Ondřej, musí na ňu vzhliadať zdola, keď má podpätky. Vtipne však poznamenal, že je zvyknutý na dominantné ženy a neprekáža mu to. Nevidí ani problém pri ich spoločnom tanci. "My sme ti najlepší tanečníci. Ešte sa tu predvedieme. A takto znie nefalšovaný sarkazmus," spoločne sa manželia zasmiali svojmu vyhláseniu, no treba uznať, že im to na parkete skutočne svedčalo. 

Ondřej sa pred časom vyjadril aj na tému potenciálneho rodičovstva:

Obaja mali na sebe rovnako tmavé outfity. "Nie sme celkom zladení, ja mám tmavomodrý odtieň a Daniela má čierny," upozornil na detail vo farbe Ondro, hoci to nebolo na prvý pohľad ani vidieť. On mal navyše ako doplnok okuliare s mohutným čiernym rámom. Na margo svojich natmavo nalakovaných nechtov uviedol: "Ja si myslím, že to posledné, čo ľudia riešia, sú moje nalakované nechty. Nikto mi nič nehovorí." Zdá sa, že to s porozumením berie aj Daniela, obaja majú zmysel pre humor s riadnou dávkou sarkazmu aj nadhľadu.

Najčítanejšie