Jasno
21°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Ukážková zlatokopka? Hviezdny herec prekvapil novou láskou, bývalka ruského oligarchu!
Zdielať na

Ukážková zlatokopka? Hviezdny herec prekvapil novou láskou, bývalka ruského oligarchu!

Archívna reportáž

Cruise si Európu zamiloval

Medzi londýnskou smotánkou kolujú reči o novom páre, ktorý má tvoriť hviezdny herec Tom Cruise (61) a ruská kráska Elsina Khayrová (36). Svoj románik sa snažia zatiaľ ale držať v tajnosti, čo je pre pre amerického herca typické. Naposledy mal Tom dlhšie randiť s herečkou Hayley Atwell (61), ale obaja boli príliš zaneprázdnení filmovaním, a tak zostali napokon len v kamarátskom vzťahu. Zdá sa, že je ruskou kráskou s britským občianstvom, čo je pre ruskú smotánku pomerne časté, dočista očarený.

​Hollywoodsky akčný hrdina, šesťdesiatnik Tom Cruise, sa usadil v Londýne. Má rád noblesu v duchu anglickej šľachty a tak si zariadil aj svoje sídlo pri Hyde Parku, v ktorom organizuje exkluzívne nedeľné čajové večierky. Práve tam mal spoznať Elsinu Khayr, rozvedenú matku dvoch detí. Jej manželom bol do minulého roku ruský oligarcha Dmitrij Cvetkov a hercovi dal vraj cez Daily Mail radu, aby počítal s vysokými nákladmi na jej životný štýl. Rozvod po vyše desiatich rokoch manželstva ho stál 150 miliónov libier, za jej oblečenie minul 10 miliónov a 2 milióny za kabelky.

Prvýkrát bolo Cruisea s Khayrovou vidieť na párty vlani začiatkom decembra, keď spolu trávili väčšinu noci na tanečnom parkete. O týždeň neskôr si Tom prenajal celé poschodie luxusnej londýnskej reštaurácie Novikov, aby sa mohli navečerať v súkromí. "Počas posledných týždňov sa veľmi zblížili, ale dávajú si veľký pozor, aby ich spolu nefotili, pretože si chcú zachovať súkromie," dodal zdroj s tým, že veľa času trávia spolu v Khayrovej prepychovom byte v Knightsbridge za 10 miliónov libier.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Elsina Khayrova (@elsina_k)

"Radi sa spolu stretávajú a napriek ich bohatstvu robia veľa vecí, ktoré robia normálne páry," tvrdí zasvätenec. Vraj spolu chodievajú aj na prechádzky po Hyde Parku, či navštevujú exkluzívne londýnske reštaurácie. "V Elsinom kruhu je dobre známe, že ona a Tom sú teraz pár," prízvukoval zdroj, ktorý zrejme patrí do Khayrovej okruhu. Zrejme jej lichotí záujem médií a zaradenie medzi celebrity. Na bohatstvo je už zvyknutá, jej otec Rinat Khayrov má patriť ako hodnostár vojenskej polície medzi blízkych prezidenta Putina, exmanžel Cvetkov zas zbohatol na ťažbe diamantov a uhlia. A Elsina z toho vždy vyťažila, hoci ju azda nemožno označiť za zlatokopku, keďže sa do dobrých pomerov už narodila. No isté je, že peňazí spotrebuje veľa, len či bude ostrieľaný Cruise taký štedrý.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Elsina Khayrova (@elsina_k)

Najčítanejšie