Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Finančná tieseň a ospravedlnenie! Vémolovi spadol hrebienok, musel priznať potupu!
Zdielať na

Finančná tieseň a ospravedlnenie! Vémolovi spadol hrebienok, musel priznať potupu!

Archívna reportáž

Vémola ani trochu nepôsobí, že by bol v tiesni

Keď vo Vémolande, sídle zápasníka MMA Karlosa Vémolu (38), došlo koncom roku 2022 k veľkej policajnej razii pre nejasnosti okolo zadováženia a chovu jeho exotických zvierat, veľmi zúril. V tlači aj televízii tvrdil, že išlo o udanie zo strany jeho rivala Patrika Kincla, s ktorým sa mali stretnúť v zápase o titul. Toho to rozčúlil natoľko, že dal Vémolu preto na súd a ten dopadol v jeho prospech. Vémola sa mu mal ospravedlniť a zároveň ho aj finančne odškodniť.

​Pre Karlosa Vémolu má jeho spor s Patrikom Kinclom, ktorého neprávom verejne osočil, nepeknú dohru. Po prehre na súde mohol prísť o balík peňazí. Súd totiž rozhodol, že sa musí Kinclovi ospravedlniť a vyplatiť mu aj finančnú náhradu. Napokon to ale také boľavé pre Vémolu nie je. "Môj právnik mi povedal, že je to celé fraška a Kincl nikdy nedostane žiadne odškodnenie. Ale tiež mi povedal, aby som ušetril čas aj peniaze za právnikov, mám poslať ospravedlnenie a kauza tým skončí," zdôvodňoval Vémola svoje ospravedlnenie Kinclovi.

Patrik Kincl, pochopiteľne, zverejnil celé Vémolove písomné vyjadrenie s ospravedlnením na sociálnej sieti. Nezabudol ale so zadosťučinením dodať, že Vémola vraj na tom nie je finančne dobre, a preto mu finančné odškodnenie odpustili. To sa Vémolovi nepáčilo a ohradil sa. "My sme sa mu neospravedlňovali za to, čo som povedal, ale za to, že zle pochopil, čo som povedal. Ja som nehovoril o ňom, ale o jeho kamarátovi. Kincl by mi navyše nikdy neodpustil žiadnu finančnú čiastku. Ani neviem o tom, že by som bol v nejakej finančnej tiesni," tvrdí vytočený zápasník na sociálnej sieti.

Po zápase s nenávideným súperom Karlos nevyzeral dobre:

Za Vémolu ale riešil túto súdnu kauzu jeho právnik, a preto sa aj "Terminátor" verejne vyjadroval, že na žiadnom súde nebol a nemohol teda ani hovoriť o svojej finančnej tiesni. "Kincl si zase vytvára vlastnú realitu," tvrdí Karlos v snahe zosmiešniť Kincla, no ten hneď zareagoval. "Klasické prekrúcanie. OK, nedostavil sa fyzicky – ani ja. Cez svojho advokáta odkázal, že na tom nie je finančne dobre, takže som upustil od finančného odškodnenia. Pokiaľ by aj toto chcel rozporovať, určite bude z jednania záznam," hovorí sebavedomo Kincl a zrejme má na to dôvod. Niet pochýb, že Vémola už asi rýpaťa nebude, nebodaj by Kincl dal von dôkaz a Karlosova verejná potupa kvôli údajnej insolvencii by bola dokonaná.

Patrik je vzorný otec rodiny:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Patrik Kincl (@patrik_kincl)

Najčítanejšie