Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Agáta odletela do Paríža bez dcérky, Rozárku ale Soukupovi NENECHALA! Ten zúri, nevie, kde bábo je!
Zdielať na

Agáta odletela do Paríža bez dcérky, Rozárku ale Soukupovi NENECHALA! Ten zúri, nevie, kde bábo je!

Archívna reportáž

V piatok odletela influencerka Agáta Hanychová (38) do Paríža. Bol s ňou jej manžel Mirek Dopita, syn Kryšpín aj dcéra Mia, no Rozárku nechali doma. To vytočilo jej otca, Jaromíra Soukupa (54), ktorý vraj má jeho strach o dcéru, keďže vôbec nevie, s kým je.

​Napätie vo vzťahu medzi Agátou Hanychovou a Jaromírom Soukupom kvôli ich dcérke Rozárke nepoľavuje. Agáta mu ju dáva len veľmi nerada v rámci dočasného rozhodnutia súdu o striedavej starostlivosti. Musela sa podvoliť aj jeho želaniu, že nesmie zverejňovať jej fotky. Nemohla s ňou zatiaľ odletieť ani na plánovanú rodinnú "svadobnú" cestu na Bali, keďže Soukup cestovanie za hranice Rózke zakázal. No Agáta si však teraz trúfla stráviť víkend v Paríži, kde chceli s deťmi a manželom navštíviť Disneyland.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Hoci splnila Soukupovu podmienku a bábo so sebou nevzala, aj tak nie je spokojný. "Vôbec som nemal tušenie, že pani Dopitová niekam letí! A starostlivosť o zverené dieťa sa vykonáva osobne, a nie prostredníctvom pestúnky. Rovnako ako predtým, tak aj teraz som pripravený sa o svoju dcéru postarať a stačilo povedať slovo a Rozárka mohla tráviť čas so svojím otcom. A nie v starostlivosti pestúnok a ďalších cudzích osôb," rozčuľoval sa v jeho komentári pre Blesk.cz. Podobne ale v minulosti argumentovala aj Agáta v prípade dcérky Mii, ktorú má v striedavej starostlivosti s jej otcom Jakubom Prachařom, keď odletel do zahraničia a vtedy sa pre zmenu jej nepáčilo, že Miu nechal u pestúnky.

Agáta by si asi romancu so Soukupom rozmyslela, keby tušila, čo ju čaká:

​Na Soukupove výhrady už stihla Agáta z Paríža zareagovať, ktorá svojim sledovateľkám dala jasne najavo hnev. "Róza mohla ísť s nami k moru, ale vďaka jeho šestnástim hodinám v týždni nemohla. Hoci mal ponúknutý styk kedykoľvek predtým alebo po tom," povedala rozčúlená trojnásobná mama. No zareagovala aj jej mama, Veronika Žilková. "Popoludní som hrala, tak strážila opatrovateľka, pretože Kryšpín a Mia majú jarné prázdniny a šli s mamou na výlet. Teraz už strážim ja, babička. Verím, že otca Rózy, keď bol malý, tiež niekedy strážila babička! Aj Boženu Němcovú strážila babička a dokonca o tom napísala knihu, z ktorej sa maturuje," odkázala nahnevaná stará mama. Snáď to Soukupovi na upokojenie stačilo...

Najčítanejšie