Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Pol roka po rozvode už hviezdna herečka novú lásku netají! Boháčom si poriadne polepšila!
Zdielať na

Pol roka po rozvode už hviezdna herečka novú lásku netají! Boháčom si poriadne polepšila!

Zdroj: youtube/screenshot PageSix

Iba dva mesiace po tom, čo sa britská herečka Sophie Turner (27) vlani v decembri bozkávala v parku na prechádzke s jej novým partnerom Peregrineom Pearsonom (29) a zachytili ich pri tom paparazzi, svoj vzťah potvrdili. Mladý fešák Pearson patrí k najžiadanejším mužom Británie, pochádza z kruhov britských šľachticov, ktorí sa radia aj k tým najbohatším. Už niet pochýb, že si ho Sophie vybrala vzápätí po podaní o rozvod vlani v septembri s Joeom Jonasom.

​Nie je iste jednoduché posudzovať dôvody rozkolu v manželskom vzťahu hviezdnej herečky Sophie Turner a jej nemenej hviezdneho partnera, speváka Joea Jonasa (34), ku ktorému došlo hoci majú spolu dve malé dcérky. Ona ho vraj mala presviedčať, že chce dcéry vychovávať v Anglicku, kde sú podľa jej mienky na to lepšie podmienky ako v USA. Joe tým nebol nadšený, ale aj tak je ťažko pochopiť, prečo začala predvlani hneď po narodení ich druhej dcérky nakrúcať a pritom vraj aj divoko žúrovať. 

Ako sa ale ukázalo, prinieslo jej to naozaj lukratívny úlovok v podobe jedného z najžiadanejších mužov Británie, no zároveň aj známeho sukničkára. Len krátko predtým, ako začali Peregrinea Pearsona spájať s Turner, chodil s gréckou a dánskou princeznou Mariou-Olympiou, no krátkodobých flirtov bolo značne viac. Prvýkrát ho paparazzi vyfotili spolu so Sophie vlani v októbri v Paríži, neskôr okrem iného aj na lyžovačke, ktorú nedávno zdokumentoval na svojom instagramovom profile. Najnovšie sa spolu oficiálne ukázali na oslave čínskeho Nového roku v Londýne.

Pripomeňte si Sophie ako Sansu v Hre o tróny:

Sophie a Pearson vtedy stáli bok po boku počas fotenia na luxusnej jachte. Tvoria skutočne atraktívny pár, no podobne to bolo aj pri Jonasovi, hoci bol od Sophie nižší. Otázne je, ako zmenu vo vzťahu rodičov vnímajú och dve dcérky, no vo svojom nízkom veku si zrejme ešte neuvedomujú, že niečo je inak. O ich zverenie do absolútnej starostlivosti sa pokúšal ich otecko, ale snáď sa dokázali dohodnúť. Podľa jeho slov nechala Sophie starostlivosť o ne celé mesiace len na neho, ba aj počas jeho turné, keď sa musel skutočne oháňať. Ostáva veriť, že aj Pearson bude mať dievčatá tak rád...

Extrémne štíhlej Sophie to po boku Pearsona sekne:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Chic Magazine Laguna (@chic_laguna)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Peppers (@peppers_series)

Najčítanejšie