Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Vyšlo to presne na Valentína! Žilková sa pochválila zásadnou zmenou vo vzťahu!
Zdielať na

Vyšlo to presne na Valentína! Žilková sa pochválila zásadnou zmenou vo vzťahu!

Zdroj: instagram/VŽ

Takmer dva roky ubehli odvtedy, čo Veroniku Žilkovú (62) pozval manžel Martin Stropnický (67) na výlet do Dubaja aj s ich dcérou Kordulou (18). Vtedy ale netušila, že to bolo na rozlúčku. Iba pár dní po tom, čo sa vrátili domov jej prišiel šokujúci email s oznámením, že sa s ňou po 18 rokoch rozchádza. O niekoľko mesiacov sa začal rozvodový proces, ako aj súdne ťahanice kvôli výživnému na Kordulu. K rozvodu došlo vlani 1. novembra, ale až teraz prišla definitívna bodka.

​Aby sa nemusela Kordula Stropnická súdiť s vlastným otcom Martinom Stropnickým, pristúpila jej mama Veronika Žilková vlani v júni na pomerne nevýhodnú dohodu o výživnom a rozvode. Kordula sa stala v septembri plnoletou, a tak by ju už mama zastupovať nemohla. O rozvode manželstva Stropnických rozhodol súd až 1. novembra. Žilková práve nakrúcala, keď jej to oznámil jej právny zástupca a hneď o tom vtipne informovala aj jej sledovareľov na Instagrame: "Predám nepotrebný obnosený snubný prstienok, zn. lacno. Od 2. 11. 2023 som zas slobodná." 

Vtedy to vyšlo symbolicky na "dušičky", teraz sa zas udial iný dôležitý krok na Valentína. Okrem dcéry Korduly totiž Žilkovú s exmanželom ešte stále čosi spájalo. Keď v stredu na svojom instagramovom profile popriala všetkým sledujúcim pekného Valentína, pridala aj novinu. "Ešte som vám chcela povedať, netušila som, že to práve vyjde na Valentína, ale od včerajška som zas len Veronika Žilková. Vrátila som sa k svojmu dievčenskému menu, čo je vlastne zábavné, pretože mi aj tak nikto inak nehovoril," oznámila svojim fanúšikom potešujúcu správu, ktorá definitívne ukončila spojenie so Stropnickým.

"Je to aj príjemné, že budem mať občiansky, vodičák i pas na svoje dievčenské meno Žilková. Rod Žilkovcov, na ktorý som veľmi hrdá, tým, že už rodičia nežijú, tak sme traja súrodenci Žilkoví. Brat má našťastie chlapca, takže máme pokračovateľa tohto slávneho ostravského rodu," zverila sa o jej radosti, že sa zbavila priezviska muža, ktorý ju hlboko zranil, keď ju skutočne necitlivým spôsobom opustil kvôli inej žene. Ak by sa aj Veronika ešte niekedy náhodou chcela vydať, je už takmer isté, že priezvisko meniť nebude.

Najčítanejšie