Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Dary za milióny! Soukup na Agáte nešetril, darček neodmietla ani na Vianoce, o pár dní si vzala Dopitu!
Zdielať na

Dary za milióny! Soukup na Agáte nešetril, darček neodmietla ani na Vianoce, o pár dní si vzala Dopitu!

Archívna reportáž

Zdá sa, že sa Agáta Hanychová (38) zo vzťahu s mediálnym bossom Jaromírom Soukupom (54) vymanila práve včas. Už zopár mesiacov totiž bojuje s insolventnosťou a súdnymi žalobami. Aktuálne mu zaistili majetok a musel predať aj polovicu svojej mediálnej spoločnosti. Napriek tomu kúpil Agáte štyri mesiace po ich rozchode vlani na Vianoce drahé hodinky a nešetril na daroch pre ňu ani predtým. Ona ich ale začala rozpredávať.

​To, že Agáta Hanychová na svojom instagramovom profile ponúkala drahý prívesok na retiazke luxusnej značky za 120 tisíc korún a veľké auto za 1,5 milióna korún, všetko dary od jej expartnera, Jaromíra poriadne zamrzelo. "Osobné dary sa nepredávajú s výnimkou prípadu finančnej núdze. A že darov ako sú šperky, hodinky, autá a podobne bolo dosť. Možno by bolo dobré urobiť aukciu všetkých darov, ktoré pani Dopitová dostala, keď majú zlú energiu," vyjadril sa pre Expres.cz s narážkou na poznámku, že je to pre ňu zlá energia.

Nemenovaný zdroj rád prezradil, aké dary Agáta dostala od Jaromíra. "Dohromady ho vzťah s Agátou vyšiel na viac než 4 milióny korún," prezradil, aký bol Soukup štedrý k matke ich dcéry Rozárky. Biele SUV, ktoré teraz ponúka na predaj, mala dostať za pôrod. "1,5 mega bolo auto. Predvlaňajšie Vianoce vyšli tak na 700 tisíc korún, vlaňajšie na 600 tisíc korún. Lacné neboli ani darčeky k narodeninám a podobne," vyratúval zdroj ceny darov. Dosť nepochopiteľne sa javí Soukupov dar pre Agátu vlani na Vianoce.

Soukup sa ani zďaleka nevyrovnal s rozchodom tak, ako Agáta:

​Kúpil jej drahé hodinky, vraj ako náhradu za tie, ktoré jej ukradli počas ich pobytu v Marbelle vlani v lete. To už bolo cca štyri mesiace od ich rozchodu, pričom mali veľmi napätý vzťah najmä kvôli starostlivosti o Rozárku. "Hodinky si vzala, poďakovala a potom si vzala Dopitu," okomentoval to informátor. Možno sa ešte Soukup stále nádejal, že sa k nemu Hanychová vráti a lásku s Dopitom iba predstiera. Musela to byť pre neho veľká rana, keď sa dozvedel o ich sobáši. Možno to bola od nej tak trochu pomsta za problémy, ktorí jej spôsobuje kvôli Rozárke. Na druhej strane potom niet divu, že ani on nie je ochotný ustúpiť.

Najčítanejšie