Jasno
19°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Mikina pre bábo za 250 eur?! Dominika má pre hejterov jasný odkaz!
Zdielať na

Mikina pre bábo za 250 eur?! Dominika má pre hejterov jasný odkaz!

Zdroj: Instagram/DM

Odkedy sa stala česká speváčka a influencerka Dominika Myslivcová (29) mamou, takmer všetok obsah jej instagramového profilu súvisí s materstvom a jej polročným synčekom Derianom. Nakupuje pre neho len drahé značkové kúsky oblečenia, kočík má od Diora a nešetrí ani na detskom nábytku a hračkách. Vždy sa so všetkým rada pochváli, ale potom nečudo, že sa stretáva aj so závisťou a negatívnymi ohlasmi.

​Pre Dominiku Myslivcovú je zrejme najväčšou vášňou nakupovanie drahého značkového oblečenia ako pre seba, tak aj pre syna Deriana. Ten má však iba šesť mesiacov a rastie ako z vody. Aj preto sa Dominika rozhodla oblečenie, z ktorého už vyrástol, ponúknuť v "mini bazáriku" na jej stránke. Ako prvá sa predala značková mikina, ktorú pôvodne kúpila za skutočne mastných 6050 korún, teda cca 250 eur, ale zľavila ju na polovicu. No mnohí len ťažko predýchavali, že pre bábo kupuje také drahé veci a zaplavili ju hejty. Nahnevaná Dominika zverejnila ich komentáre.

"Reálne, kto kúpi dieťaťu, ktoré rastie, mikinu za 6050 korún?" pýtala sa jedna pohoršená sledovateľka a podobných komentárov bolo viacero. Pribudla aj pripomienka, ako si Dominika odvážala synčeka z pôrodnice v nesprávne pripevnenom "vajíčku" známej značky: "Čo si potrebujete dokázať? Že ste najlepšia alebo čo? Radšej za tie prachy kúpte malému kvalitnejšiu autosedačku a kurz, ako ju správne pripútať." Tomu sa mohla Dominika oprávnene už len zasmiať. Vtedy priznala, že urobila chybu a poďakovala za upozornenie.

Dominika sa pokúšala aj o spevácku kariéru:

No na tému drahých nákupov pre synčeka odmieta diskutovať, názor má pevný. "Podľa mňa je jedno, či dieťa nosí Gucciho alebo trebárs Pepco. Vo finále to dieťa absolútne neovplyvní. Rovnako môžu byť zlé aj chudobnejšie deti. Prosto podľa mňa peniaze v tom nehrajú až takú rolu. Dôležité je, ako tie deti vedú doma," zamyslela sa táto neskúsená mama. "Z vašej peňaženky to nešlo, takže pokoj. Ja budem svojmu decku kupovať to, čo ja uznám za vhodné. A vy urobte presne to isté," odvrkla už ostrejšie, ale napokon pravdivo. Dominika sa vraj ku všetkým správa rovnako a chce k tomu viesť aj syna. Nedostane vždy všetko, čo bude chcieť a vraj by nezniesla, keby sa správal ako rozmaznanec. Treba len držať palce, aby jej tá výchova išla tak dobre, ako si predstavuje.

Najčítanejšie