Jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Brzobohatého ex o sebe nepochybuje! Kuchařová takmer nahá, vraj je ako motýľ!
Zdielať na

Brzobohatého ex o sebe nepochybuje! Kuchařová takmer nahá, vraj je ako motýľ!

Archívna reportáž

Táňa má za sebou trpký rozvod, no zdá sa, že už opäť žiari

Ako to už býva u missiek a modeliek, musia počítať s tým, že si na nich budú ľudia všímať každé kilo naviac. Ani Tatiana Kuchařová (36) sa nevyhla takejto kritike, naposledy koncom januára na známom plese v Brne. Podľa názoru módnej polície si nevybrala vhodné šaty na jej typ postavy, vraj ju rozširovali. To už ale Táňa podstupovala po Vianociach prísny program na chudnutie. Teraz ukázala skvelý výsledok.

​K vyziabnutým kráskam rozhodne nepatrí ani Miss World z roku 2006, Tatiana Kuchařová. Na svoju dokonalú postavu však môže byť právom pyšná. Je ešte stále žiadanou modelkou, ale vie, že si musí dávať pozor na stravu, veľa sa pohybovať a cvičiť. V tomto smere, ako sa sama priznala, značne poľavila počas vianočných sviatkov. Zrejme sa spoliehala, že do fotenia novej letnej kolekcie dokáže dať nabrané kilá dolu.

Zdá sa, že sa podarilo a aktuálne už fotí v Hamburgu. "Pretože sa jarná a letná kolekcia už tradične fotí v zime a keďže za seba zatiaľ nemám dablérku ani svojho avatara, tak som potrebovala kvalitne živené vianočné kilá mať rýchlo dole," ozrejmila Kuchařová, čo musela pred fotením podstúpiť. Svojim sledovateľom na Instagrame ukázala výsledok na pikantnom zábere, kde bola iba v čiernych kozmetických nohavičkách a rukami si zakrývala prsia. "Fáza motýľ. Vyletíte ako vysekaný motýľ," komentovala fotku krátko po tom, čo sa "vymotala" zo zábalu v salóne krásy.

Instagram/TK

​Pre záujemcov o spôsob chudnutia, akým sa riadi ona, pridala Táňa aj návod. "Zaručené kombo je tréning, vegan strava a telové bandáže. Majú skvelý efekt," prezradila pre Super.cz. Ako vidieť, žiaden zázrak na počkanie to nie je. V príspevkoch na jej instagramovom profile vidno, že pravidelné cvičenie je aj v prospech ohybnosti jej tela. Vie sa s ľahkosťou aj na vysokých podpätkoch dotknúť zeme celými dlaňami a vyšvihnúť nohy až k hlave. "Cítim sa skvelo, myslím si, že je to i vidieť," prehlásila nedávno na Plese jako Brno, kde sa ukázala s mužom, ktorý by azda mohol byť jej nový priateľ. Oficiálne to ale zatiaľ nepotvrdila.

Pre ženu

Najčítanejšie