Jasno
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Hviezdny herec utajil nielen svadbu, ale aj narodenie bábätka! Už je na svete, prezradili aj MENO!
Zdielať na

Hviezdny herec utajil nielen svadbu, ale aj narodenie bábätka! Už je na svete, prezradili aj MENO!

Archívna reportáž

Po dlhšom čase dal nedávno nahliadnuť do svojho súkromia sympatický americký herec Johnny Galecki (48), ktorý sa rozhodol stiahnuť do ústrania mimo LA. V roku 2020 sa usadil v Nashville, kde si kúpil dom už v roku 2018, rok predtým, ako bola ukončená posledná séria jedného z najúspešnejších sitcomov v histórii, Teória veľkého tresku, kde si zahral rolu Leonarda. Len pred pár týždňami prezradil, že sa oženil a teraz má ďalšiu veľkú novinu.

​Svoje súkromie sa snaží herec Johnny Galecki chrániť ako sa len dá. Občas ale predsa len niečo zdieľa na sociálnej sieti, ako bola napríklad vlani jeho návšteva Disney Worldu so synom Averym (4) a s priateľkou Morgan, teraz už manželkou. Šťastnú správu o svojom sobáši, bez udania detailov o tom kedy a kde sa konal, oznámil počas rozhovoru s magazínom Architectural Digest pri prehliadke a fotení jeho skutočne veľkolepého domu v Nashville.

Na fotografiách je aj detská izba pripravená pre druhé dieťatko, ktoré Galecki spolu s manželkou Morgan počas fotenia očakávali už každú chvíľu. Ako sa dostalo na verejnosť, bábo je už na svete - je to dievčatko s menom Oona Evelena, píše PageSix. Izbu má naozaj parádnu, steny zdobia očarujúce tapety so zvieracou tematikou a zariadená je štýlovým nábytkom. Staršieho syna Averyho má Galecki s expartnerkou Alainou Meyer, s ktorou sa rozišiel v roku 2020, krátko po jeho narodení.

Pripomeňte si Johnnyho ako Leonarda s jehou láskou Penny, pričom s herečkou Kaley Cuoco tvorili chvíľu pár aj v súkromí:

Vtedy odišiel z LA, kde predal svoje sídlo, aby sa usadil v novom dome v Nashville. Ako prezradil, ani za tridsať rokov, ktoré strávil v hlavnom meste filmu, sa tam necítil úplne ako doma. "Skúsil som to, ale nikdy som sa necítil ako Angeleno. Hovorím to so smútkom, nie so snobstvom. Tridsať rokov je ozaj veľmi dlhá doba na to, aby ste žili v meste, v ktorom sa necítite dobre," dodal. Ako priznal, v Nashville pocítil úľavu a usadil sa. Konečne sa aj oženil a založil rodinu, do ktorej počíta aj syna z predchádzajúceho vzťahu, s ktorým má aj podľa fotiek výborný vzťah a trávia spolu veľa času. Teraz sa už nepochybne aj malý Avery teší zo sestričky.

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie