Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
TÝMTO sa Mareš ešte nikdy nepochválil! Ľuďom padla sánka, to ozaj nedokáže každý!
Zdielať na

TÝMTO sa Mareš ešte nikdy nepochválil! Ľuďom padla sánka, to ozaj nedokáže každý!

Archívna reportáž

Leoš je poriadne extravagantný prípad

Ani po tom, čo sa stala z Leoša Mareša (47) moderátorská aj instagramová hviezda, neopustil obľúbené české rádio, kde sa v rannom vysielaní objavuje už dlhé roky. Spolu s Patrikom Hezuckým (53) sú správna dvojka a je isté, že o zábavu je vždy postarané. Navyše ho tam drží aj skvelý kolektív, s ktorým sa rozhodne nenudí ani počas prestávok, či po vysielaní. Práve Leoš sa vie vždy postarať aj o rôzne zábavné prekvapenia. Najnovšie krkolomným kúskom.

Len pred pár dňami sa Leoš Mareš pochválil, aký skvelý výsledok dosiahol po sto dňoch cvičenia pod dohľadom trénerky. Zvládol obdivuhodný počet klikov, no čo všetkých zaujalo azda ešte viac, bol moment, keď sa po doklikovaní Leoš postavil. Bolo totiž zjavné, že cvičenie sa pozitívne odrazilo aj na jeho figúre, keď vyzerá krátko pred päťdesiatkou azda najlepšie v živote. 

No nielen to je výsledok poctivého cvičenia. To totiž prináša obvykle viacero benefitov súvisiacich s kondičkou, a pri dobrom strečingu aj s ohybnosťou. Keď Leoša kolegovia v rádiu vyzvali, aby sa teda predviedol, moderátor ani na sekundu nezaváhal, mal sa totiž čím chváliť. Bez váhania sa predklonil tak, že sa nielenže dotkol dlaňami zeme, ale aj hlavou kolien. 

Odkedy má Leoš dcérku, je dokonalo šťastný:

​Jeho kolega Patrik Hezucký nevychádzal z údivu a zavolal hneď celú redakciu na túto "atrakciu". Videom ale pobavil aj sledovateľov Leoša na Instagrame. "Tak to klobúk dole, milujem Patrika a jeho komenty," odkázal jeden. "To sa ti bude hodiť, až si zlomíš nohu a budeš si musieť nasadiť ponožku," poznamenal iný, zjavne skúsený. "Český Tom Cruise ako z gumy. Skvelá práca – veľa driny," prirovnal ho niekto ďalší k filmovej hviezde. To iste Leošovi padlo lepšie, ako prirovnanie k "Beckhamovi z Wishu", ako sa sám prednedávnom počastoval po tom, čo si poriadne skrátil vlasy. Ktovie, čím prekvapí tento šoumen nabudúce.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Leoš predviedol, že ohybnosť je vydretá:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leoš Mareš (@leosmares)

Pre ženu

Najčítanejšie