Skoro jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Pred objektívmi dokonalá, skutočnosť je iná! Mladučká kráska otvorene UKÁZALA problém!
Zdielať na

Pred objektívmi dokonalá, skutočnosť je iná! Mladučká kráska otvorene UKÁZALA problém!

Zdroj: instagram/LK

Do reálneho života módnych ikon a navonok dokonalých krások dala nedávno nahliadnuť aj najstaršia dcéra supermodelky Heidi Klum (50), pôvabná Leni Klum (19). S pomocou jej slávnej a ultra ambicióznej mamy, ktorá ju uviedla v jej šestnástich rokoch do sveta módy a modelingu, sa stala tvárou prestížnych kozmetických značiek. Na fotkách vyzerá jej pleť dokonalo, ale realita je iná, ako sa sama priznala.

​Aj keď mnohí odborníci pochybovali o kariére modelky najstaršej dcéry Heidi Klum, zdá sa, že sa mýlili. Na modelku má príliš drobnú postavu, ale má aj mimoriadne krásnu tvár. Samozrejme, za veľa môže vďačiť mame, ktorá sa spolu s ňou zúčastnila už viackrát fotenia luxusnej značky spodnej bielizne a ich fotografie sa objavili na titulkách módnych časopisov. O Leni a jej peknú jemnú tváričku prejavili záujem aj známe kozmetické značky.

instagram/LK

Na reklamných fotografiách sa, pochopiteľne, javí byť Lenina pleť dokonalá. Ona sa však rozhodla, že vyjde s pravdou von a na selfie, ktorú zdieľala na instagrame pred takmer dvomi miliónmi sledovateľov, ukázala tvár bez mejkapu. Na detailnom zábere zblízka vidieť na jej čele a lícach akné a červené fľaky, ako to má takmer každý pubertiak. K snímke nič nenapísala, hovorila jasne sama za seba. Už v októbri 2022 Leni Klum pre People uviedla, že sa do sveta modelingu dostala ako šestnásťročná, aj napriek akné.

Heidi často berie Leni pred kamery:

"Mám pocit, že si myslíte, že s akné nie ste krásna alebo že nevyzeráte tak dobre, ako by ste mohli vyzerať. Je to taká stigma. Úprimne, pred chvíľou som sa tak cítila tiež. Potom som si uvedomila, bože, toto je normálne. Každý si tým prejde.... Môže to mať každý a nie je to vaša chyba, je to hormonálne," vysvetľovala už pred časom. "Boli dni, keď som chcela zostať doma, pokým sa mi akné nevylieči. Potom som si uvedomila, že takto nemôžem žiť. Nemôžem dovoliť, aby mi pupáky na tvári bránili odísť z domu," povedala táto rozumná mladá dáma s tým, že aj krásky s dokonalou pleťou na fotografiách neraz majú akné, vrásky či iné nedostatky, akurát skryté pod hrubou vrstvou mejakpu a, pochopiteľne, totálne vyretušované. Za túto osvetu normálnosti patrí Leni rozhodne chvála.

Leni je skutočne krásna, no predsa len, úplne dokonalá nie je:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Leni Olumi Klum (@leniklum)

Pre ženu

Najčítanejšie