Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Agáta to spravila! TOTO si trúfne máloktorá, ľudia sú vo vytržení!
Zdielať na

Agáta to spravila! TOTO si trúfne máloktorá, ľudia sú vo vytržení!

Archívna reportáž

Agáta v súkromí nemá celkom dôvody na radosť, neustále bojuje so Soukupom o Rozárku

Poslednú dobu snáď neprejde deň, aby influencerka Agáta Hanychová (38) svojich sledovateľov na Instagrame niečím neprekvapila. V jeden deň sa ukáže zničená v nemocnici, na ďalší už radí, akú kozmetiku používať na tvár. Asistovala jej pritom kozmetička, ktorá na jej tvári predvádzala správny postup nanášania krémov. To, čo ale zaujalo sledovateľky najviac, bola Agátina tvár.

​Nech už by sa dalo Agáte Hanychovej vytknúť všeličo, treba jej uznať, že na svoje "holčičky" na instagramovom profile nikdy nezabúda. Každodenne ich kŕmi rôznymi témami z jej súkromného života, debatuje s nimi na streame a dáva rôzne rady. Agáta vie, že mnoho žien zaujíma kozmetika, a tak práve o nej často zdieľa svoje skúsenosti. Pred pár dňami si k tomu pozvala aj kozmetičku, aby spolu predviedli vybrané krémy a spôsob nanášania na tvár. To, čo ale najviac jej sledovateľky zaujalo, ako sa zdá, bola Agátina tvár úplne bez mejkapu.

Aj Agáta Hanychová zrejme aspoň trochu reaguje na trend medzi celebritami ukazovať sa nenalíčená. Slávna herečka Pamela Anderson (56), ktorá bola kedysi známa výrazným mejkapom, sa poslednú dobu ukazuje aj na veľkých spoločenských udalostiach celkom bez neho a dočkala sa chvály. Dcéra supermodelky Heidi Klum, Leni (19), sa zas nedávno nebála ukázať tvár s akné, ktoré ju trápi v rámci puberty. Na druhej strane bola speváčka Dara Rolins znechutená zo záberov jej nenalíčenej tváre pred zákrokom plastického chirurga, ktorý ich zverejnil bez jej súhlasu.

Svetlým moment v Agátinom živote bola jej svadba s Dopitom:

Iste nie je vždy tá správna chvíľa na ukazovanie svojej "nahej" tváre, najmä v situácii, keď sa žena necíti práve komfortne. Agáta sa tak občas ukáže, hoci obvykle použije aspoň milosrdný filter. Ale pri predvádzaní kozmetiky sa teraz skutočne ukázala úplne bez a nebolo to vôbec nič strašné, vyzerala dobre. Prispieva k tomu jej tmavé obočie, ktoré tvorí základný výraz tváre a radostný výraz s úsmevom. "Krásna žena, i bez mejkapu," prišla pochvala od jej obdivovateľky. "Veľmi oceňujem, že je prirodzená, čo je dnes celkom zázrak," mieni iná. "Teda klobúk dole! Ideš s kožou na trh, to cením," povzbudila ju ďalšia a podobných komentárov bolo mnoho. Ťažko ale čakať, že sa Agáta úplne vzdá líčenia, no je príjemným osvieženám vidieť, že sa nesnaží tváriť, ako by sa už ráno budila dokonalo upravená...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Pre ženu

Najčítanejšie