Jasno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Bude svadba! Za rok stihol tento známy slovenský pár rozchod, tehotenstvo a teraz aj ZÁSNUBY!
Zdielať na

Bude svadba! Za rok stihol tento známy slovenský pár rozchod, tehotenstvo a teraz aj ZÁSNUBY!

Archívna reportáž

Pred necelými dvomi rokmi vznikol v slovenskom šoubiznise nový pár. Atraktívna dvojica, tréner Jany Landl (37) a tanečnica Vierka Ayisi (33), sa však minulý rok v marci rozišla a zdalo sa, že to je definitívne. No neprešlo veľa času a dali láske druhú šancu. Udobrovanie bolo zrejme veľmi intenzívne, keďže Vierka je už v pokročilom štádiu tehotensta...

​Jany a Vierka sa na sociálnej sieti pochválili veľkou novinou a hrdo ukázali aj prstienok, ktorý sa leskne na prste nastávajúcej mamičky. "...a povedala áno. Aj Kajka povedala áno," napísal hrdý budúci otecko a rovno prezradil aj meno a pohlavie bábätka. 

​​Akurát neprezradili, čo nastane skôr, či sa plánujú rýchlo vziať, kým je Vierka tehotná, alebo si užijú svadbu neskôr aj s dcérkou. Napokon, ako sa hovorí, do roka a do dňa, takže času majú ešte dosť. 

Niet pochýb, že sa na vnúča teší aj azda najväčšia slovenská legenda medzi tanečníkmi, dnes jogín, Fredy Ayisi, ktorý je zrejme s výberom svojej dcéry spokojný. Jany má nielen skvelú životosprávu, ale je aj vegán, čo sa musí Fredymu s jeho priam budhistickým, láskavým zmýšľaním pozdávať. Pod príspevkom o zásnubách pribúdali bleskovo gratulácie aj od známych tvárí slovenského šoubiznisu. Zaľúbencom držíme palce aj my a gratulujeme!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jany Landl (@janylandl)

Pre ženu

Najčítanejšie