Skoro jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Sánka dole! Dominika sa ukázala v sexi šatách, vyše 11 kilový úbytok fakt vidno!
Zdielať na

Sánka dole! Dominika sa ukázala v sexi šatách, vyše 11 kilový úbytok fakt vidno!

Archívna reportáž

Na svoju vizáž aj outfity si bývalá svetová štvorka v tenise Dominika Cibulková (34) mimoriadne potrpí. Za svoju úspešnú, vydretú tenisovú kariéru si zarobila dosť na to, aby si teraz mohla užívať a dopriať to, po čom túžila a túži. Iste ju naviac teší narodenie jej dvoch detí, ale poznamenalo to dosť výrazne jej postavu, ktorá mala vždy sklon k oblinám. Vlani na jeseň sa rozhodla, že s nimi rázne zatočí a naozaj dosiahla skvelé výsledky.

​Za konečný cieľ v zhadzovaní nadbytočného tuku si Dominika Cibulková vybrala odľahčiť sa až o 22 kilogramov.
Nebola spokojná so svojimi výraznými oblinami po pôrode dcérky vlani v marci, keď navyše kvôli tomu schytávala veľa hejtov. Na spoločenské podujatia si na seba rada oblieka odvážne dizajnové outfity, čím však na kilá neraz ešte viac upozorňuje. Dvojnásobná mamička sa preto vlani koncom októbra pustila do chudnutia spolu so známym trénerom a výživovou poradkyňou.

Hneď na začiatku prehlásila na Instagrame: "Je to pre mňa veľká a zásadná vec. Idem s kožou na trh. Rozhodla som sa dať do formy, dala som si osobný cieľ. To znamená, že sa za osem mesiacov chystám schudnúť 22 kilogramov. Nie je pádny dôvod, prečo presne 22 kilogramov, chcem sa dostať na určitú váhu." Dominika sa aj po vianočných sviatkoch mohla pochváliť skvelými výsledkami. "Mínus 10 kíl čistej hmotnosti, mínus 8,2 kíl čistého tuku, iba 600 gramov dole na svaloch," bilancovala s nadšením úctyhodný výsledok.

Dominika sa dočkala aj dcérky, s manželom prezradili v čase jej očakávania toto:

Dominika ďalej vysvetľovala, že priemerne dáva dole 800 gramov čistého tuku týždenne. "Takto vyzerá zdravé chudnutie, kamoši. A na záver malá rada odo mňa, všetko sa dá, keď sa chce a človek má dve veci: správne nastavený kalorický príjem a sebadisciplínu," pomenovala jasne kľúč k úspechu. Pred sebou má ešte druhú polovicu z celkovej doby zhadzovania. "Cieľ je jasný, ešte mi zostávať dať dole 10,5 kilogramu. Viac než polovica za mnou. Poďme," povzbudila sama seba. Na nedávnom odovzdávaní ceny Športovca roku v Bratislave sa ukázala v šatách so zvýrazneným pásom a bolo vidieť, ako pekne schudla. Nepochybne ju motivujú aj nadšené komentáre fanúšikov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Pre ženu

Najčítanejšie