Zatiahnuté
17°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Agáta skončila v nemocnici! Bombardujú ju súdne zásielky, psychika dostáva zabrať!
Zdielať na

Agáta skončila v nemocnici! Bombardujú ju súdne zásielky, psychika dostáva zabrať!

Archívna reportáž

Svoj život si vie influencerka Agáta Hanychová (38) riadne skomplikovať pre jej impulzívnosť a unáhlené rozhodnutia. Akoby si ani riadne nepremyslela, čo to môže spôsobiť. Prešlo len zhruba jeden a pol roka, čo sa stihla zamilovať do mediálneho bossa Jaromíra Soukupa (54), počať s ním dieťa, porodiť a rozísť sa a už aj vydať za staronového partnera Mirka Dopitu. V Soukupovi má Agáta však vážneho protivníka, ktorý len tak neustúpi.

​Už z partnerského vzťahu s hercom Jakubom Prachařom si mohla zobrať Agáta Hanychová ponaučenie, že nie každý muž si nechá donekonečna brnkať na nervy. Rád jej to vracia aj prostredníctvom ich dcérky Mii (5) v rámci striedavej starostlivosti, na čo ona veľmi citlivo reaguje a častuje ho neraz aj verejne rôznymi nadávkami. Túto taktiku si vybral aj Jaromír Soukup. Aj on sa dožaduje striedavej starostlivosti, zakazuje zverejňovať dcérine snímky a vláči Agátu kvôli tomu po súdoch. "Ani kôň by to nevydržal," posťažovala sa aktuálne na instagramovom profile pri fotke pražskej nemocnice.

Súdy so Soukupom vyčerpávajú Hanychovú psychicky aj finančne. Vraj práve kvôli tomu rozpredáva časť darov od neho. V stredu ukázala až tri zásielky zo súdu a krátko na to pridala aj fotku z nemocnice, kde sa podrobila zrejme akútnej liečbe, ktorá si ale našťastie nevyžadovala hospitalizáciu. Už skôr sa párkrát posťažovala, že nedokáže ani jesť a stále chudne. Ešteže má oporu v manželovi. "Neviem, čo by som bez teba robila, ďakujem, že si," vyznala sa verejne Mirkovi Dopitovi.

Boj o Rozárku je drsný, Agáta to zjavne tak celkom nezvláda:

​Na Soukupa Agáta sama nestačí. "S ním sa nedá na ničom dohodnúť, blokuje mi všetko, kam chcem s Rozárkou vyraziť, vianočné prázdniny, teraz jarné, a na každé musím dávať predbežné opatrenie, ktoré ma u právnika stojí desiatky tisíc (korún). Len tým zamestnáva súdy, ktoré majú určite iné veci na práci. Navyše on má právnikov ako zamestnancov, on sám je právnik, a ja si musím na všetko pomoc najímať. Najsmutnejšie na tom je, že mu nejde o záujem Rozárky, ale o jeho ego," tvrdí Soukupom ťažko skúšaná influencerka. Snáď to berie ako ponaučenie, hoci poriadne drahé a bolestné.

Pre ženu

Najčítanejšie