Skoro jasno
14°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Hviezdna herečka zakrátko oslávi 60, AKO je možné, že takto vyzerá?!
Zdielať na

Hviezdna herečka zakrátko oslávi 60, AKO je možné, že takto vyzerá?!

Zdroj: Instagram/EH

Jednou z tých šťastných žien, ktoré navonok nestarnú, je rozhodne aj krásna herečka Elizabeth Hurley (58). Opäť to nedávno potvrdila vo svojom príspevku na Instagrame, kde v krátkom videu predviedla v bikinách svoju štíhlu, mladistvú postavu, ako aj sviežu pleť. Užívala si práve dovolenku v luxusných kúpeľoch v Thajsku.

​Život britskej hviezdy Elizabeth Hurley vyzerá ako z rozprávky a vďačí za to okrem riadnej dávky šťastia aj jej fyzickému zjavu. Keď začínala s nakrúcaním filmov, zoznámila sa s hercom Hughom Grantom, ktorému potom ako priateľka robila vyše desať rokov atraktívny sprievod na červenom koberci. Zabodovala najmä už legendárnymi šatami od Versaceho s výraznými pripínacími špendlíkmi, keď sa v roku 1994 ukázala s Grantom na premiére jeho filmu, no pár pekných úloh sa ušlo aj jej. Zažiarila najmä po boku Brendana Frasiera vo filme Zmluva s diablom v úlohe krásnej diablice.

Liz ocenil lajkom aj náš Majo Gáborík:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Svoju popularitu si po ich rozchode už dokázala udržať aj sama. Stala sa tvárou Estée Lauder aj ďalších značiek. V roku 2015 ale uviedla na trh svoju vlastnú značku plážovej línie. Odvtedy pokračuje v jej rozširovaní a najlepšou reklamou je ona sama. Aj počas svojej nedávnej dovolenky v luxusných thajských kúpeľoch sa predvádzala vo videu na Instagrame vo svojom modeli bikín a lepšiu modelku si už ani nájsť nemohla.

Pripomeňte si Liz ako krásnu diablicu:

Jej fanúšikovia v komentároch neskrývali úžas nad jej nadčasovou krásou a vypracovanou postavou. Elizabeth sa lúčila v tomto príspevku s pobytom v kúpeľoch slovami: "Rozlúčka je taký sladký smútok, slávna Chiva Som. Ja sa vrátim." Ako sama neraz priznala, miluje dovolenky pri mori. Iba krátko pred Thajskom si užívala s priateľmi na plážach Ibizy, odkiaľ tiež nezabudla zdieľať fotky a videá, kde mala na sebe bikini z jej kolekcie. Pri pohľade na jej Instagram má človek pocit, že okrem cestovania a relaxovania ani nič iné poriadne nerobí. A zjavne to prospieva kráse!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Elizabeth Hurley (@elizabethhurley1)

Pre ženu

Najčítanejšie