Skoro jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Kde je tu spravodlivosť?! Hviezda spravodajstva sa ukázala sotva týždeň po pôrode a ohromila!
Zdielať na

Kde je tu spravodlivosť?! Hviezda spravodajstva sa ukázala sotva týždeň po pôrode a ohromila!

Zdroj: instagram/EP

Medzi tie šťastné ženy, ktorých telo takmer vôbec nepoznačí tehotenstvo, patrí zjavne aj česká moderátorka Eva Perkausová (29). Len teraz porodila druhého synčeka a už vyzerá, akoby ani nebola tehotná. Možno to pripísať genetike a mladosti, ale zrejme aj životospráve a nastaveniu mysle. Eva chcela zachytiť čo najskôr moment rozšírenia rodinky, a tak už päť dní po pôrode bežala aj so synčekom a rodinou do ateliéru k profesionálnej fotografke.

​Do ateliéru si to namierila Eva Perkausová krátko po prepustení z pôrodnice aj s jej novorodeným synčekom Arianom, manželom aj starším synom Kiliánom. "Ja som chcela malého zachytiť ako to naozaj maličké bábätko, novorodeniatko. Mať to nielen v pamäti, ale i na fotografiách, nech sa na to niekedy môžem pozrieť a zaspomínať si..," vysvetľovala moderátorka dôvod jej skorej návštevy fotoateliéru. A treba uznať, že na fotografiách vyzerá až neuveriteľne štíhlo, tobôž s ohľadom na to, že len päť dní pred fotením rodila.

Ani počas tehotenstva to na Eve veľmi dlho nebolo badať. Prebiehalo bez problémov a nastávajúca dvojmama sa cítila dobre. Pár týždňov pred pôrodom ešte bola s rodinkou pri mori v Emirátoch a priznala, že denne cvičí. Iste aj jej dobrá forma prispela k tomu, že prirodzený pôrod prebehol rýchlo a hladko. "Prebiehalo to v nočných hodinách a bolo to rýchle. O štvrtej sme prišli do pôrodnice a o siedmej hodine bol na svete. Takže nehovorím, že až o štvrtej hodine som začala trpieť, to ďaleko skôr, ale samozrejme tým, že vlastne naozaj to boli také fofry oproti vlaňajšku, tak to bolo krásne," zverila sa Perkausová.

Eva má šťastie aj na manžela, s deťmi to vraj vie:

Z pôrodnice ju zakrátko prepustili domov. "Strašne si to užívam. Mám doma dvoch chlapčekov a ani sa nezastavím," uviedla, no priznala, že už uvažuje už aj nad návratom do práce. "S bábätkom je treba nejakú dobu zotrvať, nech si na mňa zvykne. Keď bude tak dobrý ako doteraz, myslím, že by som sa na jar mohla na obrazovkách objaviť," prezradila. Ďalšie dieťatko už ale neplánuje, aspoň nie v dohľadnej dobe. "Manžel si zo mňa robil srandu a pýtal sa, či si neurobíme tretie. Stačil mu môj pohľad a pochopil, že nie. Teraz to nepripadá do úvahy," dodala Eva, no celkom to do budúcnosti nevlúčila. Nečudo, rodiť tak ľahko a ešte k tomu si aj zachovávať perfektnú líniu, to by brala každá žena!

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dana Mrázková (@danamrazkovaa)

Pre ženu

Najčítanejšie