Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Žilkovej syn Vincent šokujúco úprimne o jeho rodine! Otec alkoholik, mama hysterka a Agáta..!
Zdielať na

Žilkovej syn Vincent šokujúco úprimne o jeho rodine! Otec alkoholik, mama hysterka a Agáta..!

Zdroj: Instagram/VN

Poslednú dobu sa dostáva čoraz viac do povedomia verejnosti aj syn herečky Veroniky Žilkovej (62), herec Vincent Navrátil (26). Je síce otázne, či by to tak bolo, keby nebolo mamy, ale podobnú otázku kládol aj on jeho sestre Agáte Hanychovej (38). Isté je, že sú všetci traja výrazné osobnosti, no zdá sa, že nejako im to funguje.

​​Na záporné úlohy sa herci zväčša tešia, vraj sa im lepšie hrajú. Na druhej strane tým ale riskujú, že medzi divákmi nenájdu veľa sympatizantov. Z toho si zrejme až takú veľkú hlavu nerobí herec Vincent Navrátil, ktorý v tom, že hrá záporáka Medarda v novom seriáli Jedna rodina, zatiaľ problém nevidí. Napokon, má skúsenosti, že ani jeho rodinu z maminej strany verejnosť veľmi pozitívne nevníma kvôli jej prezentácii. "Keď idete za svojím cieľom, tak občas musíte ísť cez to, že sa to niekomu nepáči," povedal pre Blesk a pridal svoj obľúbený poznatok: "Priateľ všetkých, nepriateľ sám sebe".

On sa podľa jeho slov narodil do rodiny, ktorá sa nesnaží páčiť všetkým, odmalička vnímal, že kvôli jeho mame a sestre sa mnohí ľudia rozhodli, že ich rodina sú "nepriatelia ľudu". Priznal, že aj on sám je niekedy šokovaný zo sestry Agáty, ale vždy za ňou stojí, ako aj za mamou Veronikou Žilkovou. "Štve ma žiť v rodine, ktorá sa neustále mení. Agátine vzťahy, hádky a rozchody sa nedotýkajú len jej. Samozrejme to je na obtiaž..," dal najavo svoj postoj k nej. "Agáta je taká kolotočiarka. Ona jednoducho žije na kolotoči, na horskej dráhe, a my všetci z toho máme atrakciu," vykreslil, ako vníma svoju staršiu sestru.

U Vincenta je úprimnosť vždy zaručená:

Sám Vincent má niečo aj z otca aj mamy. Je otec zomrel na infarkt, bol vinár, bol vždy pokojoný a veľký bohém. "Žil uvoľnene. No, je pravda, že bol alkoholik – keď pijete, tak sa vám uvoľňuje lepšie," zasmial sa so zjavnou láskou k zosnulému otcovi. "Mama je úplne iná. Je veľmi pracovitá a ambiciózna, vďaka čomu má síce neuveriteľné výsledky, ale zas je často v tenzii. Keď vyrastáte s hysterickou herečkou, tak je vám potom jedno, že na vás niekto vrieska. Som tvrdohlavý Baran a tým, že na mňa kričíte robíte len hlupáka zo seba," pragmaticky dodal k tomu, prečo mu až tak nevadí ani krik na pľaci pri nakrúcaní, aj keď to neobľubuje.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Vincent Navratil (@vincentnavratil)

Pre ženu

Najčítanejšie