Jasno
35°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Konečne je to tu! Bagárová chystá svadbu, veľký deň už má dátum!
Zdielať na

Konečne je to tu! Bagárová chystá svadbu, veľký deň už má dátum!

Zdroj: Instagram/NB

Na veľkú novinu sa pripravuje už nejakú dobu rodina Bagárovcov z Brna. Konečne sa tento rok dočkajú svadby. Hoci by sa táto udalosť mala odohrať až o pár mesiacov, už teraz sa začal zhon okolo jej príprav. Na svadbe sa šetriť nebude, budúca nevesta obieha svadobné salóny, ale za každý dobrý tip z radov priaznivcov bude rada. Jediné, čo je zatiaľ isté, je dátum jej konania a aj to, že nevestou bude mladšia zo sestier Bagárových.

​Na to, kedy oznámi populárna speváčka Monika Bagárová (29), že jej vzťah s karlovarským podnikateľom Leonardom Lekajom sa posunul oficiálne ďalej, netrpezlivo čakajú mnohí jej fanúšikovia. Už sa vie, že v septembri sa bude konať jej koncert k jubilejnej tridsiatke v O2 aréne a je možné, že zakrátko príde aj veľký krok v jej osobnom živote. Hoci je mamou takmer štvorročnej dcérky Ruminky, s jej otcom, známym zápasníkom Makhmudom Muradovom sa nikdy ani len nezasnúbila, a podobne zatiaľ čaká na prstienok od Lekaja.

Rýchlejšia bola jej sestra Natálie Bagárová (23), ktorá je taktiež speváčka. S jej dlhoročným priateľom sa zasnúbila už v roku 2020, a to práve na Štedrý deň. Svadba sa však do roka a dňa, ako je zvykom, nekonala, možno aj pre pandémiu. So svojím snúbencom však začali spolu bývať a bol jej oporou aj vo chvíľach, keď sa začala rútiť jej psychika a upadala do depresií. O tom sa vyspievala v jej pesničke Linka bezpečia, ku ktorej nakrútila aj klip. Našťastie sa včas obrátila o pomoc na odborníkov a už je v poriadku. Konečne sa spolu s partnerom cítia na to, že je čas aj na sobáš.

Natália sa s depresiami vyrovnala aj touto piesňou:

Veľkú novinu oznámila Monika Bagárová na jej instagramovom profile. "Sestra sa v lete vydáva. Riešime, plánujeme. Máte tip na šikovný tím ľudí, ktorí robia svadobnú výzdobu vrátane kvetín?" obrátila sa o pomoc na jej sledovateľov. Ale ani budúca nevesta nezaháľala. "Riešim svadbu a dávam si k tomu palacinku. Ja do tých svadobných šiat schudnem, teraz si to ešte užívam. Potom budem musieť začať dosť makať, aby som vyzerala fakt dobre. Povedala som si, že by som vás do plánovania svadby chcela zapojiť. Mám totiž veľa vecí, ktoré budem musieť vytvárať," dala vedieť na svojom profile. Ako je zrejmé, už pokročila, v svadobnom salóne si bola vybrať šaty a vyberala už aj štýl, v akom sa bude veľký deň niesť. Snáď už do leta, keď sa má svadba konať, nič do cesty nepríde.

Natálie si vyberala z týchto šiat:

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Wedding Events (@wedding_events_cz)

V takomto štýle by sa mala svadba niesť:

Instagram/NB

Najčítanejšie