Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Česká influencerka šokuje! Za tieto ostré obvinenia o drogách jej Vémola a Slováková nepoďakujú!
Zdielať na

Česká influencerka šokuje! Za tieto ostré obvinenia o drogách jej Vémola a Slováková nepoďakujú!

Svoj sen o sláve si začala plniť známa česká influencerka Eva Feuereislová (34) krátko po dvadsiatke. Po boku bývalého milenca zosnulej speváčky Ivety Bartošovej, Taliana Domenica Martucciho, sa ukázala na kastingu do populárnej speváckej súťaže. Aj keď sa nedostala do finále, stihla sa zviditeľniť a zabezpečila si účasť v reality šou Vyvolení. Z času na čas sa pripomína aj klebetami a útokmi na české celebrity.

​Feuereislová sa nebojí kontroverzných vyhlásení, ktoré sa však zväčša nedajú overiť, čo je nepochybne aj zámer. Jej hobby je zjavne očierňovanie celebrít, a niekedy pritom ide poriadne na hranu. Na Vémolu a jej konkurentku na Instagrame, Nelu Slovákovú, vytiahla v rozhovore pre Expres.cz aktuálne drogy. Zatiaľ čo o Vémolovi povedala, že v Británii sedel kvôli drogám, čo je do značnej miery aj pravda, hoci samotný zápasník o tomto prípade zahmlieva. Eva ale tvrdí, že stále drogám holduje a rád si dáva "čiaru", o čom má vraj aj dôkazy v mobile. Podobne je vraj na tom aj Slováková, ktorej sa vysmiala aj za jej útoky na Kočendovú, že na jej e-shope podvádza klientky. Samotná Nela, celebritka známa z reality šou, totiž bola v minulosti tiež obviňovaná z podobne nekalého správania voči zákazníkom a Feuereislová to rada pripomenula.

"Nechcem byť úplne sprostá, ale Nela je prachsprostý kosoštvorec z Brna, mala zuby zožraté pervitínom, nechala si urobiť nové. To je taká mrcha, že neprizná ani to, že má urobené zuby," osočila Eva známu influencerku a podnikateľku Nelu Slovákovú z užívania drog. Ak by to aj bola pravda, zrejme by išlo o hlbokú minulosť, pri pohľade na Nelu je jasné, že dnes už je inde.

Eva vo Vyvolených pred 10 rokmi - blondínku vo fialovom tielku by človek márne hľadal v jej dnešnej podobe:

Eva samotná zatiaľ nedokázala veľmi presvedčiť ničím iným, ako škandálikmi. Sama sa vyhlásila za českú kráľovnú plastík po tom, čo ich absolvovala ozaj neúrekom. "Keď nepočítam nite, mikroihličky a ďalšie menšie zákroky na vypnutie pleti, tak to číslo bude okolo štyridsiatky," snažila sa Eva o čo najpresnejší výpočet jej zákrokov pre Život v Česku. "Milión to bude určite," odhadla cenu v českých korunách za všetky skrášľujúce úkony. Ale niečo jej vraj zaplatili obchodní partneri, s ktorými spolupracovala. Na jej vizáži ozaj badať veľké zmeny za posledné roky. Ale priznala sa aj k navonok neviditeľnému zákroku na intímnych partiách, labioplastike, teda úprave vonkajších ženských genitálií.

Eva si tak trochu ulietava pri sebahodnotení, ako vidno aj na tomto jej príspevku:

Najčítanejšie