Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Brzobohatého manželka sníva o dieťati, no jej telo volá o pomoc! Priznala nepríjemný problém!
Zdielať na

Brzobohatého manželka sníva o dieťati, no jej telo volá o pomoc! Priznala nepríjemný problém!

Archívna reportáž

Nepochybne veľmi stresujúce bolo najmä obdobie, keď sa Ondřej rozvádzal

Ani ostrieľanú moderátorku Danielu Brzobohatú, predtým Písařovicovú (45), stres z prílišnej pozornosti verejnosti odkedy sa dala dokopy s Ondřejom Brzobohatým (40), nenechal pokojnú. Aféry, ktoré sa rozpútali kvôli vyjadreniam jeho exmanželky Táni Kuchařovej (36), odhalenie, že má záľubu v drag queen, jeho náhla žiadosť o ruku a vzápätí svadba, aj tlak na počatie potomko, to všetko bolo, ako sa ukázalo, na Danielu priveľa. Popritom pracovala naplno v televízii, no telo sa už vzbúrilo.

​Introvertná Daniela Písařovicová nebola nikdy veľmi zvyknutá na otázky o jej súkromí. Po tom, ako to nedobre dopadlo s jej posledným priateľom, nebolo po jej boku dlho vídať nikoho. To sa však prudko zmenilo, keď sa oficiálne s Ondřejom priznali, že k sebe patria. Jeho exmanželka Táňa priam zúrila a tvrdila, že práve Daniela bola dôvodom rozpadu ich manželstva.

Daniela sa zrejme nemohla ani poriadne sústrediť na svoju náročnú prácu v televízii, kde pracovala po jej odchode z Českej televízie. Ondřeja sa vzdať nechcela, v jej veku chápala, že je už najvyšší čas, aby mala dieťa s milovaným mužom, čo rýchlo pochopil aj on a požiadal ju o ruku. Zakrátko bola svadba a hneď potom Daniela odišla z televízie. Všetci si mysleli, že dôvodom je jej očakávanie potomka, ale, žiaľ, nebolo to tak. "Moje telo ma upozornilo, že je čas niečo zmeniť. Bola som veľmi unavená a zo stresu mi začali vypadávať vlasy, robili sa mi lysiny na hlave, a to je vždy známka toho, že je niečo zle," opísala pre Blesk.cz skutočne poriadne nepríjemné varovné signály tela.

Poriadne nervy si Ondřej a Daniela užili po úniku informácií zo žiadosti o cirkevný rozvod:

​Zostala na voľnej nohe, v čom ju podporil aj manžel. "Myslím, že som našla ten balans, ktorý mi absolútne vyhovuje. Práce mám dosť na to, aby som sa uživila, ale zároveň som medzi tým schopná i čítať, dajme tomu. Alebo sa venovať kamarátom, chodiť na prechádzky, pokiaľ práve nie som chorá. Myslím, že som to pekne vybalansovala. Mám čas viac na seba, a to som potrebovala, byť viac v pohode. Zaplať pánboh, že som takto uvedomelá," vyjadrila sa Daniela spokojne. Ako ona, tak aj Ondro sa netaja, že by spolu chceli mať dieťa a do vystresovaného organizmu by sa zrejme nepodarilo priniesť tento zázrak. Azda už má Daniela to najhoršie za sebou.

Najčítanejšie