Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Žilkovej Kordula vzala na stužkovú celú rodinu, Agáta s Dopitom jej ale spravili poriadnu hanbu!
Zdielať na

Žilkovej Kordula vzala na stužkovú celú rodinu, Agáta s Dopitom jej ale spravili poriadnu hanbu!

Zdroj: Instagram/AH

V piatok večer obklopená rodinnými príslušníkmi oslávila pôvabná Kordula Stropnická (18) svoj maturitný ples. Všetci na nej mohli oči nechať, keď si išla v krásnej róbe po maturitnú šerpu. Z kedysi malého okuliarnatého dievčatka vyrástla krásna labuť, ktorá sa už vie s gráciou pohybovať vo veľkom svete. Stužkovú si prišla užiť celá rodina, najmä mama Veronika Žilková (42) a sestra Agáta Hanychová (38) neskrývali dojatie.

​V svetloružovej róbe s našitými vzormi ruží na obrovskej sukni vyzerala Kordula Stropnická ako z rozprávky o princeznej Ruženke. Na krásne upravených rozpustených vlasoch jej už chýbala iba korunka. No princ tam chýbal a všetkých prekvapila, keď si na svoj prvý tanec na maturitnom plese prišla pre Mirka Dopitu, manžela sestry Agáty Hanychovej. Tá to na streame na Instagrame komentovala: "Bolo veľmi pekné, že sestra si mohla vybrať, s kým chce mať prvý tanec. Mama si myslela, že to bude Vinco, ja som si myslela, že to bude Cyril a on to bol nakoniec Miro."

Kordulu vykrútili všetci muži v rodine:

Ani sám Mirek Dopita to nečakal. "Veľmi si to vážim od Kordulky. Bolo to krásne a poriadne sme si zatancovali," dal najavo svoje pocity. Možno to bolo od Korduly gesto vďaky za to, že je už pevnou súčasťou ich rodiny. "Vždy prinesie radosť do miestnosti, je s ním zábava a je milý. Je to pro nás veľký odpočinok, pretože nestresuje, nerobí problémy, keď sa niečo vyskytne, všetko rieši s úsmevom, je to veľká úľava," neskrývala už na sestrinej svadbe v rozhovore pre eXtra. cz radosť naznačujúc, čo všetko bol problém s Jaromírom, ako o ňom hovorili.

Kordula sa pred pár mesiacmi rozišla s prvu láskou:

Čerstvý ženáč Mirek sa ukázal ako skvelý tanečník, keď Kordulu viedol po tanečnom parkete a trúfol si s ňou aj na náročnejšie figúry, pričom pri jednej ju elegantne pridržal, keď sa ohla takmer k zemi. Už o poznanie horšie pôsobil neskôr jeho tanec s manželkou Agátou. Tá akoby nevedela, čo so sebou, keď predvádzala niekedy až príliš príliš lascívne pohyby pri tanci na skutočne nevhodnom mieste, stužkovej mladých maturantov v prítomnosti ich rodičov.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

V jednom momente už sestru podľa všetkého prišiel na jej nevhodné správanie upozorniť brat Vincent. Ona na to však nedbala a pokračovala ďalej. "Opitá láskou a snáď už navždy. Keď si nemusíš dať ani pohár a smeješ sa," pridala k videu vysvetlenie, a síce láska vysvetľuje veľa, predsa len sa treba vedieť trochu krotiť.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Najčítanejšie