Oblačno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
V seriáli ju o dieťa obrali, v skutočnosti sa ho známa herečka konečne po štyridsiatke dočká!
Zdielať na

V seriáli ju o dieťa obrali, v skutočnosti sa ho známa herečka konečne po štyridsiatke dočká!

Svojho prvého potomka sa už konečne zrejme dočká aj americká herečka Elisabeth Moss (41). Až doteraz ale tehotenstvo úspešne tajila. No keď prišla so zaguľateným bruškom na rozhovor do programu Jimmy Kimmel Live!, moderátor sa jej na to rovno spýtal a Elisabeth to hrdo potvrdila. Ona si zas od neho, ako skúseného otca štyroch detí, vypýtala radu ohľadom jej blížiaceho sa pôrodu. Vraj by si tam mala priniesť vianočné osvetlenie, poradil jej žartom.

​Herečku Elisabeth Moss pozná celý svet najmä ako June Osborne zo seriálu Príbeh služobníčky, no zažiarila aj v seriáloch Mad Men či Západné krídlo. Toto leto by mala začal nakrúcať šiestu a zároveň poslednú sériu dystopického desivého seriálu Príbeh služobníčky, no dovtedy by už mala porodiť jej prvé dieťa. Práve s odkazom na úlohu June, ktorá tiež čaká dieťa, sa Kimmel spýtal herečky: "Si tehotná alebo si len neuveriteľne oddaná herečka?" Ona sa zasmiala a odpovedala: "Trochu z oboch".

Na otázku, ako sa cíti, povedala, že má "naozaj šťastie" a jej tehotenstvo "prebieha naozaj dobre". O jej súkromí a vzťahoch sa toho veľa nevie po tom, čo sa v roku 2010 rozviedla po ôsmich mesiacoch od sobáša s Fredom Armisenom. Mala z neho vraj traumu. V roku 2018 povedala, že nemá kvôli práci čas na vzťah, ale dúfa, že raz bude mamou. "Páči sa mi myšlienka odovzdať to, čo mi odovzdala moja matka," zverila sa s tým, že zatiaľ nemá tušenie ani plán ako to urobí.

Seriál sa stal trhákom:

Reči o jej tehotenstve začali po tom, čo Moss vyfotili paparazzi pri nakrúcaní nového filmu Mušľa s Kate Hudson. Dobrá správa prichádza krátko po nečakanom skone jej otca Rona Mossa, ktorý zomrel na infekciu vo veku 79 rokov. Správu zverejnil Ronov vnuk Max, ktorý povedal, že zomrel pokojne v ich dome v Clearwater na Floride, obklopený rodinou. Moss sa zatiaľ verejne k otcovmu úmrtiu nevyjadrila. Rovnako ako ona, aj Ron bol lojálnym členom Scientologickej cirkvi, je možné, že aj otca dieťaťa spoznala v tomto spoločenstve, no zatiaľ o ňom mlčí.

Najčítanejšie