Jasno
34°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Hollywood v šoku! Len 39-ročná známa tvár spáchala samovraždu
Zdielať na

Hollywood v šoku! Len 39-ročná známa tvár spáchala samovraždu

Zdroj: pexels.com

Len ťažko pochopiť, prečo sa rozhodla ukončiť svoj život mladá hollywoodska dokumentaristka Isabelle Thomas (†39) skokom zo strechy hotela v LA. Bola manželkou známeho producenta Bradleya Thomasa (58) a zanechala po sebe dve malé deti. Vydala sa za neho v roku 2018 a nie je známe, že by mali medzi sebou nejaké nezhody.

Instagram

​Správa o samovražde Isabelle Thomas šokovala Hollywood. Iba nedávno stála po boku svojho manžela Bradleya, keď propagoval najnovší kriminálny epos Martina Scorseseho Killers of the Flower Moon, ktorého bol producentom. Tento film získal minulý týždeň 10 nominácií na Oscara. V polovici januára boli manželia spolu na večierku BAFTA 2024 v Beverly Hills a zdalo sa, že žiaria šťastím. No zjavne sa niečo muselo odohrávať azda kdesi hlboko v duši Isabelle, keď sa odhodlala k tak zúfalému činu. 

Hovorca losangeleského policajného oddelenia v piatok pre The Times potvrdil, že policajti dostali správu z hotela v západnom LA o samovražde približne o 13:20. Uviedol, že žena, ktorá skočila zo strechy hotela, už bola mŕtva, keď sa na miesto dostavili policajti.  Ako hlavnú príčinu jej úmrtia uviedol súdny lekár v Los Angeles v správe "viacnásobné traumatické zranenia". Podľa denníka TMZ, ktorý o tom zverejnil správu ako prvý, nezanechala po sebe žiaden list na rozlúčku. Jej najbližší vo svojom vyhlásení napísali: "Naša rodina bola zdrvená jej náhlou smrťou a sme nekonečne vďační jej mnohým priateľom za ich prejav lásky." Zároveň požiadali o súkromie.

Isabelle Thomas, rodená Lawrence sa narodila v Bath v Anglicku ako dcéra baróna Henryho Lawrencea. Na Oxforde vyštudovala biológiu. Pracovala pro OSN, bola tiež poradkyňa britského expremiéra Davida Camerona. Do LA sa presťahovala, aby sa venovala filmovej tvorbe. "Isabelle bola svetlom našich životov. Bola odvážna, využila všetky životné príležitosti a pritom zasypávala svojich priateľov, rodinu a deti láskou. Jej projekty boli tak rozmanité ako jej vášne, odrážali zvedavosť na našu kultúru a ľudí a inšpirovala každého, kto mal šťastie stráviť s ňou čas. Pamätáme si ju ako spriaznenú dušu, krásnu dcéru, sestru, oddanú matku a manželku," uviedli na jej počesť jej najbližší. Žiaľ, odpoveď, prečo sa rozhodla skončiť so životom, ostáva neznáma.

Najčítanejšie