Jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Zomrela hviezda slávnych filmov aj seriálov! Vďaka jednej úlohe ostane navždy nesmrteľný
Zdielať na

Zomrela hviezda slávnych filmov aj seriálov! Vďaka jednej úlohe ostane navždy nesmrteľný

Zdroj: pexels.com

Uplynulý týždeň bol pre svet filmu obzvlášť smutný. Na večnosť odišlo viacero známych tvárí a v piatok sa, žiaľ, pridala azda najlegendárnejšia z nich. Vo veku 76 rokov skonal Carl Weathers, ktorého si budú všetci navždy pamätať najmä ako hviezdu filmov o boxerovi Rockym.

​Weathers, ktorého kariéra zahŕňa film a televíziu, akčné filmy a komédie, je známy najmä vďaka úlohe Apolla Creeda v sérii Rocky, ako aj vďaka účinkovaniu v komédii Adama Sandlera Happy Gilmore. "S hlbokým zármutkom oznamujeme, že Carl Weathers zomrel," uviedla jeho rodina vo vyhlásení podľa portálu Deadline"Weathers zomrel pokojne v spánku" vo štvrtok, uviedla jeho rodina.

"Carl bol výnimočný človek, ktorý prežil výnimočný život. Svojím prínosom pre film, televíziu, umenie a šport zanechal nezmazateľnú stopu a je uznávaný po celom svete a naprieč generáciami. Bol milovaným bratom, otcom, starým otcom, partnerom a priateľom," stojí ešte vo vyisielaní o skone herca.

Zosnulý herec si zahral vo viac ako 75 filmoch a televíznych seriáloch vrátane Mandaloriana, Predátora a Arrested Development. Predtým, ako sa začal venovať hereckej kariére, bol Carl futbalovou hviezdou ako obranca v San Diego State. Podľa časopisu Sports Illustrated hral ako linebacker za Oakland Raiders a v roku 1974 ukončil športovú kariéru, aby sa naplno rozbehla herecká.

Najčítanejšie