Jasno
34°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Agáta sa prosto nezmení! Oznámila veľkú novinu, ľudia už gratulujú!
Zdielať na

Agáta sa prosto nezmení! Oznámila veľkú novinu, ľudia už gratulujú!

Archívna reportáž

Po rozchode so Soukupom sa Agátin život radikálne zmenil, vydala sa sa otca jej syna

Na rôzne zavádzajúce a tajomné vyhlásenia si influencerka Agáta Hanychová (38) potrpí. Dobre vie, ako tým pritiahne záujem o ňu a jej profil na sociálnej sieti. Posledné mesiace svojich sledovateľov naozaj riadne prekvapovala, keď sa vzápätí po rozchode s Jaromírom Soukupom (54) dala opäť dokopy s Mirkom Dopitom, ba po troch mesiacoch sa za neho nečakane aj vydala. Najnovšie prišla s ďalšou "novinou".

​Je až obdivuhodné, ako dokáže Agáta Hanychová už roky na seba priťahovať pozornosť verejnosti, hoci nie je známa žiadnym talentom. Nemá problém robiť z jej súkromia výkladnú skriňu. Mužov striedala ako ponožky, a tak aj jej tri deti majú každé iného otca, ale riadne si tým skomplikovala život. Po Agátinej náhlej svadbe s Mirkom Dopitom vyvstala u jej sledovateľov otázka, či za tým nebolo ďalšie tehotenstvo.

Tejto témy sa hneď Agáta chytila a zámerne udržuje napätie, či to je alebo nie je pravda. Aktuálne zverejnila čiernobielu fotku na Instagrame, kde Mirka objíma a obaja sa šťastne usmievajú. V popisku k nej napísala tajomné vety: "Príde niečo veľké. Vrásky z lásky". Mnohí mali hneď jasno, že ohlási svoje štvrté tehotenstvo. "Určite ďalší prírastok do rodiny," stálo v jednom z prvých komentárov. "Stopro ďalší prírastok," tvrdí niekto ďalší. "Áno!" s istotou dodal dokonca aj Josef Kokta, manžel jej kamarátky Ornelly.

Rozárka ešte nemá ani rok, bolo by skutočne šokujúce, ak by Agáta znovu otehotnela:

​No keď sa jej na rovinu spýtali z Expresu len pár minút po zverejnení jej príspevku, ako to teda je s jej tehotenstvom, odpovedala na rovinu: "Nie, tehotenstvo to nie je. Len som chcela trochu provokovať".  Pochopiteľne, nechala si stále veľký priestor na ďalšie dohady. V komentároch začali prichádzať iné tipy. Najčastejšie tie, ktoré sa týkajú spustenia predaja jej avizovanej novej kozmetickej značky, alebo že sa zúčastní dobrodružnej reality show Survivor, ale niekto tipoval aj rozvod. Agáta ešte chvíľu iste ponaťahuje, ale napokon to zrejme nebude také terno, ako by možno fanúšikovia dúfali...

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova)

Najčítanejšie