Jasno
26°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Svoju dcéru hviezdna herečka nikdy neukazuje, no spravila výnimku a ľudia ŽASNÚ!
Zdielať na

Svoju dcéru hviezdna herečka nikdy neukazuje, no spravila výnimku a ľudia ŽASNÚ!

Archívna reportáž

Na založenie rodiny si slávna hollywoodska herečka Julia Roberts (56) počkala takmer do štyridsiatky. Bola na vrchole slávy a zrejme pochopila, že je už najvyšší čas. Keď sa zamilovala v roku 2000 pri nakrúcaní filmu Mexičan do kameramana Dannyho Modera (54) bol ženatý, ale kvôli nej sa rozviedol. V roku 2002 sa zobrali a o dva roky neskôr sa stali rodičmi dvojičiek, o ďalšie tri pribudol ešte syn. No len jedno z detí akoby mame z oka vypadlo!

​Svoje tri deti Julia Roberts veľmi miluje a snažila sa ich dlho držať mimo pozornosti médií a verejnosti. Dcéra Hazel debutovala na červenom koberci spolu s otcom Dannym Moderom v Cannes, keď mala šestnásť rokov. Nad krásou jemnej blondínky mnohí žasli. Hoci sa na mamu výrazne podobá, podľa názoru niektorých je ešte krajšia. Pri príležitosti jej a bratových narodením vlani v novembri Roberts zdieľala ich fotografiu ako batoliat s komentárom: "Niet slov pre radosť, zábavu a rámus v spoločnom živote."

Pre CBS News Sunday Morning herečka potvrdila, že za svoje najväčšie víťazstvo považuje rodinu. "Život, ktorý som si vybudovala so svojím manželom a život, ktorý sme si vybudovali s našimi deťmi, to je to najlepšie," vyznala sa. V roku 2014 sa zverila, že "v čase, keď sme mali deti, som sa cítila bezpečne v rodinnej fáze svojho života. Deti dlho ani nevedeli, že mám prácu ako herečka, pretože som bola toľko doma." V roku 2017 zas tvrdila, že rodičovstvo je pokus a omyl a veľa sĺz. "Ale je to úžasné. Mám tri neuveriteľné deti a myslím na to, keď boli malinké. Ide to tak rýchlo," dodala držiteľka Oscara.

Dcéra sa zdá byť dokonalá zmes oboch rodičov:

Hoci bola Roberts vychovávaná ako katolíčka, konvertovala na hinduizmus. V roku 2009 dala jej deťom v ašrame v Pataudi nové mená po hinduistických bohoch. Pre Hazel meno Lakshmi, Ganesh pre Phinnaeusa a Krishna Balram pre Henryho. K hinduistickej viere sa hlási aj jej herečkin manžel. Deti vychovávajú k úprimnosti a k tomu, aby sa orientovali v dianí vo svete. "Ak v tejto dobe vychovávate mladých ľudí a ak naozaj chcete, aby sa veci zmenili a zlepšili pre všetkých, musíte veriť, že sa tak stane, a musíte sa na tom podieľať," odkazuje herečka, ktorá si priviedla na svet ešte vylepšenejšiu verziu seba samej.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Julia Roberts (@juliaroberts)

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Hazel Moder (@hazelmoder_)

Najčítanejšie