Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Šokujúca smrť len 38-ročnej moderátorky! Zrazu sa jej priťažilo, o pár dní neskôr prišiel koniec!
Zdielať na

Šokujúca smrť len 38-ročnej moderátorky! Zrazu sa jej priťažilo, o pár dní neskôr prišiel koniec!

Zdroj: Reprofoto/Yahoo.com

Veľký otáznik visí nad nečakanou smrťou mladej moderátorky z Memphisu, Amandou Hanson. Mala iba 38 rokov, sršala energiou a optimizmom, keď osud rozhodol, že jej čas na tomto svete vypršal. Bola hybnou silou kolegov v televízii, prekypovala nápadmi, neustále sa vzdelávala a vlani stihla urobiť aj vážny krok vo svojom súkromnom živote, keď sa vydala a spolu s manželom začali budovať ich domov.

​Nikto nečakal, že náhla nevoľnosť televíznej osobnosti Amandy Hanson napokon vyústi v jej skon, ale stalo sa tak. Túto smutnú správu oznámila televízna stanica Kait8 z Memphisu v Tennessee, vo štvrtok 25. januára. V správe sa ďalej píše, že Hanson upútala pozornosť už vtedy, keď sa prvýkrát postavila pred kameru, aby uvádzala spravodajstvo. "Amanda, milovaná novinárka Memphičanov, kolegyňa a priateľka, sa pripojila k tímu Action News 5 v roku 2021 a bola hybnou silou Digital Desk Action News 5," vzdal jej hold manažér a kolega Jacob Gallant.

"Amandina nákazlivá energia, neochvejná oddanosť nášmu tímu a inovatívny duch nás posunuli do nových výšin. Ako kľúčová členka tímu spravodajstva slúžila ako úzka poradkyňa pre všetky digitálne veci a najmä excelovala v sociálnych médiách. Amanda v roku 2020 pokračovala v magisterskom štúdiu strategickej komunikácie a jej novonadobudnuté znalosti zdieľala a experimentovala s nimi vždy v prospech nášho tímu," vyzdvihol Gallant jej zmysel pre tímovú prácu.

Televízna stanica venovala Amande spomienku:

"Okrem svojich profesionálnych úspechov bola Amanda výnimočným človekom aj v súkromí. Nedávne manželstvo s Darrenom jej prinieslo obrovskú radosť, čo je evidentné aj v nedávnom videu z tanca v ich zrekonštruovanej kuchyni. Jej príbehy o renovácii vždy vyvolali v našej skupine smiech," stálo v dodatku o jej súkromí. Milovala varenie, túry a trávenie času s jej psom Asherom. Ako bývalú kolegyňu ju ocenila aj memphiská rozhlasová stanica a spomínali na ňu aj v spravodajskej stanici K8, kde sa objavovala v Dobrom ráne v piatočných tanečných párty a vyslúžila si za to prezývku Dancin' Hanson. 

Najčítanejšie