Polojasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Zomrela hviezda z mnohých seriálov a filmov, herca zradilo srdce!
Zdielať na

Zomrela hviezda z mnohých seriálov a filmov, herca zradilo srdce!

Zdroj: pexels.com

Poslednú dobu pomaly neuplynie ani deň, aby sa neobjavila správa o úmrtí nejakej známej tváre zo šoubiznisu či športu. Do čierneho zoznamu, žiaľ, pribudlo aj meno amerického hviezdneho herca Garyho Grahama (†73). Zostala po ňom mladá manželka Becky Graham (25), ktorá o príčine manželovho skonu informovala. Uviedla, že zomrel na zastavenie srdca v nemocnici vo Washingtone.

​Milovníci sci-fi filmov a seriálov Star Trek iste poznajú herca Garyho Grahama, ktorý si zahral Solvana, veľvyslanca Vulkanu na Zemi v seriáli Star Trek: Enterprise. Objavil sa v dvanástich epizódach v rokoch 2001-05. Už predtým si zahral v sérii Star Trek: Voyager. Ale neboli to jeho prvé úlohy s témou mimozemských civilizácií. Zahral si aj detektíva Matthewa Sikesa v televíznych filmoch Alien Nation, u nás známych ako Lebkáči. Diváci si ho ale môžu pamatať aj zo seriálov JAG či Ally McBeallová a ďalších.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Susan Lavelle (@susanlavelle_actress)

Gary Graham si už, žiaľ, v ďalšom filme nezahrá, za nezverejnených okolností zomrel 22. januára v nemocnici, kde už dlhšie ležal, na zastavenie srdca, píše Hello!. Smutnú správu o jeho skone zverejnila na sociálnej sieti aj jeho bývalá manželka Susan Lavell, s ktorou sa spoznali pri nakrúcaní Lebkáčov. "Leť vysoko do nebies Gar! Ďakujem za našu cestu a ďakujem za dary, ktoré si mi zanechal v herectve, moju lásku ku koňom a čo je najdôležitejšie, našu dcéru," odkázala mu symbolicky.

"Garyho som stretla, keď som mala len 20 rokov a bol jednou polovicou hviezdneho dua v televíznom seriáli Lebkáči... Gary bol zábavný, mal sarkastický zmysel pre humor, ale bol láskavý, bojoval za to, v čo veril, bol oddaný kresťan a bol hrdý na svoju dcéru Haylee," spomínala na exmanžela s láskou. Haylee je autorkou motivačných kníh a ocenenie vlani získala aj za jej krátky film Planted, kde si zahral jej otec. Krátko pred jeho skonom na Instagrame so smútkom uviedla, že onedlho otca odpoja od prístrojov a ocenila jeho zásluhy. Požiadala všetkých, aby vyjadrili lásku svojim rodičom. Otec toho chcel vraj ešte veľa urobiť, ale verí, že aj vo večnom kráľovstve bude mať práce dosť.

Najčítanejšie